menu

Vacature: commerciële binnendienst Haarlem (32 uur)

In de functie van Commercieel Medewerk(st)er ben jij degene die binnen kantoor het overzicht bewaart. Als nieuwe collega ondersteun je de verkoopmakelaars. Jouw passie ligt bij het beantwoorden van vragen, plannen en opvolgen van afspraken, het opstellen van koopcontracten en het maken van verkoopteksten en brochures. Je hebt voor elk probleem een oplossing en bent in staat het overzicht te bewaren in alle hectiek. Je bent betrokken, commercieel, klantgericht en een prettige persoonlijkheid om mee te werken. Voor ons, maar vooral voor onze cliënten. 

Werkzaamheden


Functie-eisen:


Wij bieden

Wij bieden een dynamische functie binnen een snelgroeiende organisatie. Daarnaast ontvang jij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Op kantoor hechten wij veel waarde aan een plezierige- en gezellige werksfeer en wij zijn wars van hiërarchie.

Reageren?
Ben jij een kandidaat die aan de vraag voldoet, van afwisselend werk houdt en de nodige ervaring en gezelligheid met zich meebrengt? Solliciteer dan direct naar de functie van Commercieel medewerk(st)er binnendienst.

Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, s.koekkoek@vanderlinden.nl, HR Manager. Indien je meer informatie wenst, dan kun je bellen naar 036-5330077 en vragen naar Saskia Koekkoek.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld