menu

Vacature: Assetmanager Zorgvastgoed

Ter versterking van onze vastgoedafdeling, zijn wij op zoek naar een Assetmanager zorgvastgoed (32-40 uur). Ben je op zoek naar een gevarieerde functie binnen een leuk team, weet je van aanpakken en heb je een klantgerichte en commerciële instelling? Lees dan verder en solliciteer op deze vacature.

Hieronder vind je een greep uit de kerntaken voor een Assetmanager Zorgvastgoed:

Tevens vinden wij het belangrijk dat je communicatief sterk bent en een klantgerichte instelling hebt. Doordat je met opdrachtgevers zoals zorgorganisaties en welzijnsinstellingen werkt, is het van groot belang dat je empathisch en integer bent. Verder verwachten wij een proactieve en daadkrachtige houding van onze accountmanager.

Onze gedachten voor deze baan gaan uit naar een medewerk(st)er die aan de volgende eisen voldoet:

Wat bieden wij?

Een gevarieerde fulltime functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de gehele klantportfolio. Je standplaats is Almere. Verder bieden wij een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring), een auto van de zaak en pensioenregeling. 

Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren? Dan zou Van der Linden wel eens perfect bij jou kunnen passen. 

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je motivatiebrief inclusief cv te mailen naar onze HR-manager Gert Ligthart, g.ligthart@vanderlinden.nl. Indien je meer informatie wilt, kun je bellen naar 06-48113841 en vragen naar Gert Ligthart.