menu

Vacature (K)RMT makelaar Almere

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 80 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement.
Voor onze vestiging in Almere zijn wij op zoek naar een gedreven makelaar die met zijn enthousiasme ook een motivator is voor de collega’s om onze marktleiderspositie in Almere te behouden en verder uit te laten groeien. Samen met het team werk je aan deze ambitie.

Functieomschrijving

Je werkt samen met het team aan het onderhouden en uitbouwen van de woningportefeuille in Almere en het bemiddelen bij de aan-en verkoop van koopwoningen. Je herkent de commerciële kansen. Je bent met jouw enthousiasme en vakkennis een echte inspirator voor de collega’s waarmee je werkt. Daarnaast heb je goed inzicht in de ontwikkelingen van de vestiging Almere om zo de juiste keuzes te kunnen maken.

Bij van der Linden is ons motto we werken met elkaar en voor elkaar!

Wat vinden wij belangrijk?

Belangrijke persoonlijke eigenschappen Je bent: commercieel, inventief, proactief, en accuraat. Daarnaast ben je organisatorisch sterk, oplossingsgericht, en hebt uitstekende sociale vaardigheden. Wij zoeken een sprankelende persoonlijkheid die energie uitstraalt, een inspirator is voor het team en die ervan houdt om met zijn/haar team een goede prestatie neer te zetten.

Wat bieden wij

Ben jij de persoon die aansluit op bovenstaande profielschets met een grote dosis doorzettingsvermogen en een uiterst positieve werkhouding, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Marian de Munnik, m.demunnik@vanderlinden.nl.