menu

Senior Technisch manager vastgoed

“Dynamisch, afwisseling en betrouwbaar”

Durf jij de uitdaging aan?

 

Als senior technisch manager Vastgoed ben je verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onroerend goed. In deze veelzijdige en afwisselende functie ben je de spil tussen opdrachtgever, leverancier en huurders. Klanttevredenheid staat centraal binnen onze dienstverlening. Besluitvaardig, resultaatgericht, direct en correct zijn jou kernwaarden. Afspraak-is-afspraak is ook jouw basis net als het samenwerken in het team.

Wie zijn wij?

Binnen het familiebedrijf Van der Linden zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in de vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. We beheren voor met name institutionele beleggers ruim 11.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer. Ook vanuit ons team VvE-beheer mogen opdrachtgevers op onze knowhow vertrouwen. In de makelaardij mogen we onszelf als 5e makelaar van Nederland rekenen tot een gevestigde vastgoedspeler in de markt.

Wat ga je doen?

Beschik je over:

Wat bieden wij:

Spreekt bovenstaande je aan en herken jij jezelf in bovenstaande? Dan nodigen wij je van harte uit om eens een kop koffie of thee te komen drinken! Stuur gerust je cv en motivatie naar f.koster@vanderlinden.nl of bel voor meer informatie naar 036-5330077.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.