menu

Vacature: Technisch manager vastgoed (36-40 uur)

“Dynamisch, afwisseling en betrouwbaar”

Durf jij de uitdaging aan?

 

Als Technisch Manager Vastgoed ben je verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onroerend goed. In deze veelzijdige en afwisselende functie ben je de spil tussen opdrachtgever, leverancier en huurders. Klanttevredenheid maakt een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening. De klanttevredenheid is dan ook ons onderscheidend vermogen in de huidige markt. Besluitvaardig, resultaatgericht, direct en correct zijn jou kernwaarden. Afspraak-is-afspraak is ook jouw basis net als het samenwerken in het team.


Wie zijn wij?

Binnen het familiebedrijf Van der Linden zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in de vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. We beheren voor met name institutionele beleggers ruim 12.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer.


Wat ga je doen?


Wat vragen we van jou:


Wat bieden wij:

Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren om elke dag weer de verwachtingen van onze huurders en opdrachtgevers te overtreffen? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen.

Wij bieden een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring), pensioenregeling en goede doorgroeimogelijkheden. Tevens stellen we je een telefoon, laptop en auto ter beschikking.

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je motivatie brief en cv te mailen naar Femke Koster, f.koster@vanderlinden.nl, HR Manager. Indien je meer informatie wilt, dan kun je bellen naar 036-5330077.