menu

Medewerker Binnendienst Nieuwbouw Makelaardij 32-40 uur

Wonen! Eén van de belangrijkste onderwerpen in ons leven waarin jij voor onze klanten het verschil kan maken! Als Medewerker Binnendienst Nieuwbouw Makelaardij bij Van der Linden ben jij onderdeel van een nieuwbouwteam in Almere. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat nieuwbouwprojecten succesvol worden verkocht.  

Binnen het familiebedrijf Van der Linden (met vestigingen in Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle) zijn ruim 100 medewerkers werkzaam. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. Kom jij ons team in Almere versterken?

 

Wat worden je werkzaamheden?

In deze functie werk je nauw samen met makelaars en ondersteun je hen voornamelijk op organisatorisch- en administratief vlak tijdens het totale verkooptraject van nieuwbouwprojecten. Je bent hét aanspreekpunt voor de klant (de woningzoekenden), en andere relaties en je weet alles over de diverse nieuwbouwprojecten, de beschikbaarheid en het aankoopproces van nieuwbouw. Naast dat je het (telefonische) visitekaartje voor ons kantoor bent, zal je ook verantwoordelijk zijn voor andere administratieve taken, zoals het beheren van social media, het maken van koop- of aanneemovereenkomsten, monitoring van proces bij notaris, het beheren van de mailboxen, het maken van afspraken, het beheer van de agenda’s van de makelaars etc.

Kortom: jij bent een belangrijk onderdeel van het makelaarsteam. Je werk speelt zich zo nu en dan ook buiten de deur af. Zo word je betrokken bij start-verkoop-events en ga je zo nu en dan samen met een makelaar op bezoek bij bijvoorbeeld een bouwlocatie.

Aan afwisseling geen gebrek!

 

Wat vragen we van je?

 

Wat bieden wij?

Nieuwsgierig geworden en herken jij jezelf in onze vacature? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen. We nodigen je van harte uit om te solliciteren naar deze vacature. Indien je meer informatie wilt, dan kun je bellen naar 036-5330077 en vragen naar Femke Koster (HR Manager) of mailen naar f.koster@vanderlinden.nl