menu

Junior Technisch Manager (m/v) 40 uur

Als junior technisch manager Vastgoed ben je mede verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onroerend goed. In deze veelzijdige en afwisselende functie ben je de spil tussen opdrachtgever, leverancier en huurders. Proactief initieer je verbetervoorstellen  binnen jouw portefeuille en houd je toezicht op werkzaamheden die worden uitgevoerd door derden.

Klanttevredenheid maakt een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening.

De klanttevredenheid is dan ook ons onderscheidend vermogen in de huidige markt. Besluitvaardig, resultaatgericht, direct en correct zijn jou kernwaarden.

 

Wie zijn wij?

Binnen het familiebedrijf Van der Linden zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in de vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. We beheren voor met name institutionele beleggers ruim 12.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer.


Wat ga je doen?

Als Junior technisch manager heb je een dynamische functie waarin je verantwoordelijk bent voor: 

  

Wat vragen wij van je?


Wat bieden wij?

Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren om elke dag weer de verwachtingen van onze huurders en opdrachtgevers te overtreffen? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen.

Verder bieden wij een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring), pensioenregeling, telefoon, laptop en auto van de zaak en goede doorgroeimogelijkheden.

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je motivatie brief inclusief cv te mailen naar Femke Koster, f.koster@vanderlinden.nl, HR Manager. Indien je meer informatie wilt, dan kun je bellen naar 036-5330077.