menu
Inloggen

VVE-Beheer, servicegericht beheer met een eerlijke prijs

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

of bel 088-5330000


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
VVE-beheer in goede handen De Vereniging van Eigenaars kan bij Van der Linden rekenen op servicegericht beheer, met een eerlijke prijs. Onze formule steunt op de volgende zes pijlers:

1. 24-uurs onderhoudsservice, met eigen technische dienst

Niet drie dagen wachten op een monteur als de lift kapot is? Van der Linden heeft een eigen technische dienst, die 24/7 bereikbaar is. Grote en kleine storingen worden zo snel mogelijk opgelost, en daarbij ergernis en overlast tot een minimum beperkt. Daarnaast stellen wij een meerjaren onderhoudsplanning op, zodat de kwaliteit van het complex bewaakt blijft.

2. VVE-beheer lokaal vertegenwoordigd

VVE-beheer lokaal dichtbij? Wij hebben kantoren in Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle. Voor elke Vereniging van Eigenaren hebben we één vast contactpersoon, welke op korte afstand van uw complex werkt. Lokale bekendheid is voor ons van belang.

3. Kwaliteit van het VVE-beheer van het hoogste belang

Uw appartement is vaak uw kostbaarste bezit. Wij gaan daar met de grootste zorg mee om. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, hebben wij een ISAE-certificering. Periodiek houden we interne controles en jaarlijks wordt er door externe specialisten gekeken of we aan de strenge kwaliteitsnormen voldoen.

4. Financiële administratie van uw VVE op orde

Wij nemen de financiële zorg uit handen en geven u inzicht en advies met betrekking tot de financiën van uw VVE. Van jaarverslag tot meerjarenbegroting. Via het online portaal heeft u altijd actueel inzicht.

5. De administratie van uw VVE goed geregeld

Van der Linden neemt de administratieve taak op zich, zo stellen wij contracten op, verwerken facturen, verzorgen correspondentie en de verslaglegging van de ALV.

6. Advies voor in de toekomst

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en waar kunnen we als VVE ons voordeel mee doen? Besturen is vooruitzien, we kunnen in het bestuur van de VVE ondersteuning bieden.

VVE-beheer per onderdeel

Kunt u de uitnodigingen voor de ALV prima zelf verzorgen, maar wilt u het financieel beheer uit handen geven? Of is er binnen uw bestuur juist een financieel beheerder, maar wilt u gebruik maken van de service van ons technisch beheer? Ons VVE-beheer bestaat uit verschillende modules. U bepaalt zelf of in overleg met ons wat u van uw VVE-beheerder wilt: financieel beheer, administratief beheer, technisch beheer, bestuursondersteunend beheer of een combinatie van verschillende onderdelen.

Overtuigd van Van der Linden als uw (nieuwe) VVE-beheerder?

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met ons op om te kijken naar de specifieke mogelijkheden en een advies op maat.

Van der Linden Vastgoedmanagement B.V. is aangesloten bij Vastgoedmanagement Nederland.

Van der Linden aangesloten bij Vastgoedmanagement Nederland