menu
Inloggen

Coronavirus update

Het Coronovirus houdt heel Nederland bezig, ook ons. Wij nemen passende maatregelen waarbij we de adviezen en richtlijnen van het RIVM volgen. Wij blijven vooralsnog open conform onze normale openingstijden. Zoals altijd mag u blijven rekenen op de beste service, maar nu in een aangepaste vorm.
Wij stellen uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers voorop. De actualiteit houden we voortdurend in de gaten en waar nodig passen we ons beleid aan.

Welke maatregelen treft Makelaardij Van der Linden?

Intern hebben wij de nodige hygiëne maatregelen genomen zoals geen handen schudden, gepaste afstand en regelmatig handen wassen. Dit ter voorkoming van het virus en wij verwachten hetzelfde van onze cliënten.

Wat voor effect heeft dit op mijn afspraak met jullie?

Als u uw woning wilt verkopen of laten taxeren, komen we met inachtneming van alle maatregelen nog wel bij u thuis. In bijna alle andere gevallen kunnen we elkaar ook digitaal ‘ontmoeten’. Met een videoverbinding (zoals Facetime of Skype) kunnen we u uiteraard adviseren en begeleiden en u kunt al uw vragen stellen. Ook overeenkomsten kunnen digitaal ondertekend worden.

Als het absoluut niet digitaal kan, kunnen afspraken op kantoor doorgang blijven vinden, maar het liefst zo beperkt mogelijk. Daarom verzoeken we u met zo min mogelijk mensen langs te komen. Dus neem geen ‘anderen’ mee zoals kinderen of vrienden.

Bezichtigingen

Ondanks de Corona crisis krijgen we in deze oververhitte woningmarkt veel bezichtigingsaanvragen. We plannen zoveel mogelijk individuele bezichtigingen om het bijeenkomen van groepen mensen te vermijden. We verzoeken u in deze situatie alleen of met uw partner langs te komen en geen ‘anderen’ mee te nemen.

Oplevering huurwoning

We vermijden het directe klantcontact zo veel mogelijk. Wanneer u op het punt staat de sleutels van uw nieuwe huurwoning in ontvangst te nemen of juist net uit een huurwoning vertrekt, laten wij u bij het tekenen van de huurovereenkomst respectievelijk bevestiging van uw huuropzegging exact weten hoe de procedure in zijn werk gaat.

We houden ons strikt aan de door de Rijksoverheid gestelde richtlijnen. Wij vragen u dit ook te doen. Heeft u een afspraak met ons, maar heeft u last van een van de volgende klachten: neusverkouden, keelpijn, koorts en hoesten, brengt u ons hier dan a.u.b. telefonisch of per mail van op de hoogte.

We hopen elkaar op deze wijze gezond te houden! Heeft u vragen? Bel of mail ons dan gerust. Wij blijven voor u klaar staan!

VVE-Beheer, servicegericht beheer met een eerlijke prijs

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

of bel 088-5330000


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
VVE-beheer in goede handen De Vereniging van Eigenaars kan bij Van der Linden rekenen op servicegericht beheer, met een eerlijke prijs. Onze formule steunt op de volgende zes pijlers:

1. 24-uurs onderhoudsservice, met eigen technische dienst

Niet drie dagen wachten op een monteur als de lift kapot is? Van der Linden heeft een eigen technische dienst, die 24/7 bereikbaar is. Grote en kleine storingen worden zo snel mogelijk opgelost, en daarbij ergernis en overlast tot een minimum beperkt. Daarnaast stellen wij een meerjaren onderhoudsplanning op, zodat de kwaliteit van het complex bewaakt blijft.

2. VVE-beheer lokaal vertegenwoordigd

VVE-beheer lokaal dichtbij? Wij hebben kantoren in Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle. Voor elke Vereniging van Eigenaren hebben we één vast contactpersoon, welke op korte afstand van uw complex werkt. Lokale bekendheid is voor ons van belang.

3. Kwaliteit van het VVE-beheer van het hoogste belang

Uw appartement is vaak uw kostbaarste bezit. Wij gaan daar met de grootste zorg mee om. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, hebben wij een ISAE-certificering. Periodiek houden we interne controles en jaarlijks wordt er door externe specialisten gekeken of we aan de strenge kwaliteitsnormen voldoen.

4. Financiële administratie van uw VVE op orde

Wij nemen de financiële zorg uit handen en geven u inzicht en advies met betrekking tot de financiën van uw VVE. Van jaarverslag tot meerjarenbegroting. Via het online portaal heeft u altijd actueel inzicht.

5. De administratie van uw VVE goed geregeld

Van der Linden neemt de administratieve taak op zich, zo stellen wij contracten op, verwerken facturen, verzorgen correspondentie en de verslaglegging van de ALV.

6. Advies voor in de toekomst

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en waar kunnen we als VVE ons voordeel mee doen? Besturen is vooruitzien, we kunnen in het bestuur van de VVE ondersteuning bieden.

VVE-beheer per onderdeel

Kunt u de uitnodigingen voor de ALV prima zelf verzorgen, maar wilt u het financieel beheer uit handen geven? Of is er binnen uw bestuur juist een financieel beheerder, maar wilt u gebruik maken van de service van ons technisch beheer? Ons VVE-beheer bestaat uit verschillende modules. U bepaalt zelf of in overleg met ons wat u van uw VVE-beheerder wilt: financieel beheer, administratief beheer, technisch beheer, bestuursondersteunend beheer of een combinatie van verschillende onderdelen.

Overtuigd van Van der Linden als uw (nieuwe) VVE-beheerder?

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met ons op om te kijken naar de specifieke mogelijkheden en een advies op maat.

Van der Linden Vastgoedmanagement B.V. is aangesloten bij Vastgoedmanagement Nederland.

Van der Linden aangesloten bij Vastgoedmanagement Nederland