menu

Water en groen

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Zwolle heeft een groene uitstraling. Je vindt het in alle woonomgevingen terug op onder andere speelplekken, plantsoenen en recreatiegebieden. In 2006 werd Zwolle uitgeroepen tot groenste stad van Europa.

Al dat groen draagt bij aan een prettig woon- en leefklimaat. In een van de vele parken vind je altijd wel een leuke plek om te wandelen of picknicken. Ook fietsers en wandelaars kunnen zich volop vermaken in het prachtige buitengebied.

In Zwolle is niet alleen veel groen, maar ook veel water te vinden. In de stad vind je diverse vijvers, (zwem)plassen, beekjes en uiteraard de stadsgrachten en de rivier de IJssel. Zwolle ligt in de IJsseldelta, waar de IJssel, de Vecht en het Zwarte Water bij elkaar komen.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .