menu

Levendig centrum

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Zwolle heeft een historische binnenstad met veel sfeer. Kenmerkend zijn bijvoorbeeld de karakteristieke gevels, de Sassenpoort, de Peperbus, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht. Overal vind je deze sporen van het rijke verleden van Zwolle. Zwolle kwam door de handel over de rivier de IJssel al in de vroege middeleeuwen tot bloei.

De levendigheid die hoorde bij de handel, vind je nog volop terug in Zwolle in de smalle steegjes en op de uitnodigende pleinen. Of genietend in een van de vele bijzondere cafés en restaurants die de stad telt. Ook qua musea heeft Zwolle een ruim aanbod. En wat dacht je van de grootse evenementen en de unieke winkeltjes in het stadscentrum? Met recht een levendig stadscentrum.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .