menu

Doortastende aankoopmakelaar

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Op zoek naar een professionele aankoopmakelaar in Zwolle? Stap dan vrijblijvend eens binnen bij Van der Linden. Een nieuw huis kopen is een vak dat specialistische kennis vereist. Ons team is goed opgeleid en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Met veel oog voor je persoonlijke behoeften, nemen we het behartigen van je belangen uitermate serieus. Wij garanderen dat alles van begin tot het eind voor de volle 100% voor je geregeld wordt. Bijvoorbeeld het kritisch beoordelen van de bouwkundige staat van de woning, het voeren van de scherpe onderhandeling en een perfecte nazorg. Jazeker, je kunt bouwen op Van der Linden, de beste aankoopmakelaar in Zwolle.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .