menu

Vragen? Wij helpen je graag

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Elke woonsituatie is anders. Ben je op zoek naar antwoorden op specifieke vragen of wil je een advies op maat? Bel ons dan gerust voor een gratis en vrijblijvende afspraak op telefoonnummer (0321) 336111 of via info.dronten@vanderlinden.nl.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

In Dronten kun je alle kanten op

In de gemeente Dronten kun je letterlijk alle kanten op. Niet alleen in letterlijke zin omdat het centraal in Nederland ligt dichtbij alle uitvalswegen, maar ook figuurlijk. Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen of recreeren ergens aan de 60 kilomter lange kustlijn. Ook qua voorzieningen hoef je de gemeente niet uit. Er zijn volop winkelvoorzieningen, onderwijsaanbod en met de komst van de Hanzelijn is er ook een goede ontsluiting richting Amsterdam en Zwolle.

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .