menu

Je huis in de spotlight

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Wanneer je besluit je huis door ons te laten verkopen, zorgen we ervoor dat je woning zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd aan potentiële kopers. Onze fotograaf maakt een afspraak om professionele foto's te maken van je huis aan de binnen- en buitenkant en ook van de omgeving als dat aan een succesvolle verkoop bijdraagt. Verder laten we plattegronden maken, 360-graden-visuals en eventueel een video en hoogtefoto. Met de visuals kunnen potentiele kopers je huis virtueel bezichtigen. Met een presentatie op Funda, Facebook en onze eigen website zorgen we ervoor dat we een grote doelgroep bereiken.

 

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .