menu

Wonen zoals jij dat wilt

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Doordat Almere een relatief jonge stad is, zijn de woonmogelijkheden eindeloos. Hier heb je alle ruimte om je leven naar eigen wens in te richten. Zo kan je kiezen voor een appartement middenin het stadshart, dichtbij de nieuwe Utopolis bioscoop, de diverse goede restaurants en de vele winkels. In Almere Buiten vind je veel natuur, en krijg je er de Oostvaardersplassen als ‘achtertuin’ gratis bij. Ook elders in deze groeiende stad verrijzen bijzondere en duurzame woningen, zoals in Nobelhorst en Oosterwold. Door de gunstige ligging van  Almere Poort en Duin ten opzichte van Amsterdam, zijn die stadsdelen ook enorm in trek.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .