menu

Een makelaarsteam dat jouw huis en wensen kent

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

Wij werken met een makelaarsteam dat bestaat uit professionele, vakbekwame en enthousiaste makelaars. Wij willen flexibel werken en geen afhankelijkheid en kwetsbaarheid van één van onze makelaars bij ziekte, vakantie of drukke agenda’s – zo weet je zeker dat wij op ieder moment voor jou klaarstaan. Wanneer je met ons in zee gaat, komen onze makelaars kennismaken om jou en jouw huis te leren kennen. Zo zijn zij op de hoogte van alle ins en outs van jouw thuis. Doordat onze makelaars je bijstaan bij het onderhandelingsproces en de juridische zaken weet je zeker dat zij het maximale uit je verkoop halen en dat alles netjes wordt afgerond. Heb je het gevoel dat je toch niet helemaal een klik hebt met een van de makelaars? Geen probleem: dan doet diegene gerust een stapje terug.

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .