menu

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

We werken met een veelzijdig makelaarsteam. Hierdoor kunnen we ervaring en expertise bieden en tegelijkertijd ook enthousiasme en dynamiek. Allemaal belangrijke factoren in de snel veranderende Almeerse huizenmarkt. Almere is een snel groeiende stad, waarin het belangrijk is om van alle ins en outs op de hoogte te zijn. Met pionierservaring vanaf 1984 in Almere, weten we dat als geen ander. Niet alleen wij, maar juist ook onze klanten plukken hier de vruchten van: we zijn de meest verkopende makelaar van Almere en Flevoland met een maximale opbrengst en mogen daarbij ook nog eens rekenen op een gemiddelde klantbeoordeling van 9+.

makelaarsteam Almere Van der Linden 2024

Actueel woningaanbod

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ontmoet onze medewerkers

Woning kopen of verkopen in ?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar of via .

Afspraak maken

 

Contactgegevens


Ervaringen van huizenverkopers in

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden .