menu

Verkoopmakelaar Lelystad Van der Linden Makelaardij

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

0320 241 774


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Korte lijnen, altijd bereikbaar. Toegankelijk. Goede strategie bij prijsbepaling en onderhandeling. Uitstekende marktkennis."
Verkoper Ekenstein 74

Verhalen van onze huizenverkopers »

  • Hoogste waardering door huizenverkopers op Funda
  • Persoonlijk en betrokken
  • Probeer ons 3 maanden gratis

Van der Linden: 40 jaar ervaring als verkoopmakelaar in Lelystad

Wil je snel je huis verkopen in Lelystad? Dat verdient een makelaar die kritisch, proactief en slagvaardig is. Onze makelaars, Marc Bosboom  en Barry van Kampen ondersteund door José van Polanen en Ingrid Kanis in de commerciele binnendienst, zetten niet alleen je woning te koop, maar zorgen er ook voor dat hij succesvol wordt verkocht. Dat is ons vak als makelaar en aan die belofte mag je ons houden.

Van der Linden, door huizenverkopers het hoogst gewaardeerd op Funda

  • De beste verkoopprijs voor jouw huis
  • Een verkoopmakelaar 3 maanden gratis op proef
  • Huizenverkopers beoordelen ons op Funda met een 8,7

Afspraak maken 0320 241 774

Actueel woningaanbod Lelystad

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Vloeroppervlakte minimaal

Vloeroppervlakte maximaal

Gekwalificeerde NVM-makelaars

Makelaardij Van der Linden is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Tevens hanteren wij de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld.

Jouw huis in de spotlights

Opvallen is in de huidige woningmarkt een must. Wij bestuderen jouw huis daarom aandachtig en maken er professionele foto’s en video’s van. Om potentiële kopers een compleet beeld van het huis te geven, kunnen wij ook gebruikmaken van 360-graden-visuals en 2D- en 3D-plattegronden. Het beeldmateriaal plaatsen we vervolgens op landelijke websites als Funda en Jaap en bieden we ook aan op onze eigen website. 

Betrokken en bereikbare makelaars

We werken met een enthousiast team van makelaars Johan Mulder en Marc Bosboom ondersteund door een gedreven commerciële binnendienst die wordt gerund door José van Polanen en Ingrid Kanis. We werken niet alleen in Lelystad, we wonen er ook. We merken dat de passie die wij hebben voor Lelystad en het makelaarsvak ook uitstraalt op onze opdrachtgevers. Dat durven we wel te zeggen met een gemiddelde beoordeling van een 9-  die huizenverkopers ons op Funda geven. Ontmoet onze medewerkers.

Onze opdrachtgevers kunnen hun eigen makelaar als aanspreekpunt benaderen, maar kunnen met al hun vragen ook terecht bij de andere collega’s binnen het team. Persoonlijke betrokkenheid vinden we belangrijk, maar dat mag nooit ten koste gaan van bereikbaarheid.

Kracht van social media

We vinden het belangrijk om te weten wat er leeft in Lelystad. Onze social media kanalen zijn voor ons een van de middelen om met onze doelgroep in verbinding te staan. Op onze Facebookpagina zijn dat inmiddels zo’n 5.000 volgers. We zetten Facebook gericht in om per woning de juiste doelgroep te bereiken. Door gebruik te maken van speciale tools kunnen we heel gericht aangeven wie (onder andere qua woonplaats, interesses en leeftijd) jouw woning in zijn tijdlijn te zien moet krijgen. Je kent het vast wel het ‘Zalando-effect’. Dat kunnen we dat voor elke individuele woning inzetten met een juiste doelgroepbepaling.

Altijd antwoord op je vragen, ook buiten kantooruren

Tijdens kantooruren kan het lastig zijn om een afspraak in te plannen. Je kunt bij Van der Linden Lelystad daarom altijd buiten kantooruren terecht voor een afspraak met onze verkoopmakelaars; zowel ’s avonds als op zaterdag. Wil je een afspraak maken buiten onze reguliere openingstijden om? Bel dan naar (0320) 241 774, wij helpen je graag verder.

De zekerheden van Makelaardij Van der Linden in Lelystad

Gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw huis

Tijdens een gratis en vrijblijvende afspraak bij je thuis adviseren wij je over de reële verkoopopbrengst die je kunt verwachten. Daarnaast adviseren wij je over de te hanteren verkoopprijs en de verkoopstrategie. Wanneer je besluit je woning aan ons in verkoop te geven, mag je ons 3 maanden gratis proberen. Dan kun je zelf ervaren of je de topkwaliteit krijgt geleverd, die je van een makelaar mag verwachten.

Nooit teveel betalen door service op maat

Bij Van der Linden betaal je alleen voor de makelaarsdiensten die je bij ons afneemt. Samen bepalen we  wat jij nodig hebt. Wij hanteren transparante prijzen, geen standaardpakketten met diensten waar je geen gebruik van wilt maken.

Wil je je woning in Lelystad verkopen?

Jouw huis in Lelystad snel en tegen de beste prijs verkopen? Maak direct een vrijblijvende afspraak met onze verkoopmakelaars om jouw verkoopwensen te bespreken. 

Ontmoet onze medewerkers

Marc Bosboom, assistent register makelaar/taxateur

'Mensen een plezier doen met de grootste aankoop van hun leven, dat is toch echt wel het mooiste van mijn makelaarsvak. Maar ook wanneer ik verkopers kan feliciteren met de verkoop van hun huis, zodat zij ook weer een nieuwe stap in hun wooncarriere kunnen maken. En wat is er mooier dat te doen in de stad waar ik zelf met mijn gezin woon, met volop ruimte en groen en alles wat je nodig hebt dichtbij.'

Barry van Kampen, kandidaat register makelaar/taxateur

'Na ruim 10 jaar op onze vestiging in Almere te hebben gewerkt, ben ik nu makelaar in Lelystad: De stad waar ik ben opgegroeid en met veel plezier woon. Het geeft mij veel voldoening om een woning in verkoop te krijgen en deze boven de verwachting goed en snel te verkopen. Collega's vinden vaak dat ik de lat hoog leg, niet alleen voor mezelf. Maar het klopt: ik ga graag voor het hoogst haalbare voor mijn opdrachtgever!'

José van Polanen, commerciële binnendienst

De dynamiek in mijn werk is waar ik het meest van hou. Elke dag weer verrassend. Nieuwe verkopers, nieuwe kopers, nieuw woningaanbod. Achter elke koper en verkoper zit een verhaal. Het onderhouden van de contacten met hen, vind ik erg leuk. Het hele traject van kopen en verkopen brengt ook aardig wat administratief werk met zich mee. Ook elke keer weer een leuke klus om te klaren.

Ingrid Kanis, commerciële binnendienst

‘In mijn Van der Linden carrière heb ik alle facetten van het bedrijf gezien, waaronder bestaande bouw en nieuwbouw. Als secretaresse binnen de bedrijfsmakelaardij zorg ik ervoor dat alle onderdelen op elkaar worden afgestemd en eerstelijns vragen snel en adequaat worden beantwoord. In afwezigheid van mijn collega‘s, ondersteun ik daarnaast de afdeling Bestaande Bouw.’

Jeroen Dijkstra, directeur bedrijfsmakelaardij, Register Makelaar en Register Taxateur

‘Van Der Linden heeft een marktleiderspositie weten te verwerven binnen de bedrijfsmakelaardij in Lelystad. Ook in Almere en Amsterdam zijn wij zeer actief. Opdrachtgevers kiezen voor Van der Linden om haar professionele en persoonlijke aanpak.’

Woning kopen of verkopen in Lelystad?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 0320 241 774 of via info.lelystad@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 0320 241 774

 

Contactgegevens


Van der Linden Lelystad

Meenthoek 1, 8224 BS Lelystad 
T 0320 241 774
E info.lelystad@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Lelystad

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Lelystad die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Lelystad.