menu

Van der Linden: 40 jaar ervaring als verkoopmakelaar Lelystad

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

0320 241 774


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Korte lijnen, altijd bereikbaar. Toegankelijk. Goede strategie bij prijsbepaling en onderhandeling. Uitstekende marktkennis."
Verkoper Ekenstein 74

Verhalen van onze huizenverkopers »

  • Hoogste waardering door huizenverkopers op Funda
  • Persoonlijk en betrokken
  • No-cure-no-pay

Van der Linden: 40 jaar ervaring als verkoopmakelaar in Lelystad

Wil je snel je huis verkopen in Lelystad? Dat verdient een makelaar die kritisch, proactief en slagvaardig is. Onze verkoopmakelaars in Lelystad, Marc Bosboom en Erhan Ozbe, ondersteund door onze collega's in de commerciële binnendienst, zetten niet alleen je woning te koop, maar zorgen er ook voor dat hij succesvol wordt verkocht. Dat is ons vak als makelaar in Lelystad en aan die belofte mag je ons houden.

Van der Linden, door huizenverkopers het hoogst gewaardeerd op Funda

  • De beste verkoopprijs voor jouw huis
  • Al bijna 50 jaar ervaring in Lelystad
  • No-cure-no-pay
  • Huizenverkopers beoordelen ons op Funda met een 9

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

De huizenmarkt verandert regelmatig en daarom kan het voorkomen dat je denkt een goede verkoopprijs te hebben voor je huis, terwijl het nog veel beter kan. Met een verkoopmakelaar ben je ervan verzekerd dat je genoeg krijgt voor je woning. Daarnaast weet je zeker dat je hem verkoopt onder de beste voorwaarden en dat alles juridisch klopt.

Met een verkoopmakelaar van Makelaardij Van der Linden in Lelystad ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de stad, bereik je een grote groep aan potentiële kopers en heb je de juiste marketinginstrumenten tot je beschikking.

No-cure-no-pay

Omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteit, gaan we graag samen met onze opdrachtgevers de verkoop no-cure-no-pay aan.

Afspraak maken 0320 241 774

Actueel woningaanbod Lelystad

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Gekwalificeerde NVM-makelaars

Makelaardij Van der Linden is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Tevens hanteren we de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld.

verkoopmakelaars lelystad van der linden 2024

Jouw huis in de spotlights

Opvallen is in de huidige woningmarkt een must. Onze verkoopmakelaars bestuderen daarom jouw huis in Lelystad aandachtig en maken er professionele foto’s en video’s van. Om potentiële kopers een compleet beeld van het huis te geven, kunnen we ook gebruikmaken van 360-graden-visuals en 2D- en 3D-plattegronden. Het beeldmateriaal plaatsen we vervolgens op landelijke websites als Funda en Jaap en bieden we ook aan op onze eigen website. 

Betrokken en bereikbare makelaars

We werken met een enthousiast team van verkoopmakelaars: Johan Mulder en Marc Bosboom ondersteund door een gedreven commerciële binnendienst. We werken niet alleen in Lelystad, we wonen er ook. We merken dat de passie die we hebben voor Lelystad en het makelaarsvak ook uitstraalt op onze opdrachtgevers. Dat durven we wel te zeggen met een gemiddelde beoordeling van een 8,6 die huizenverkopers ons op Funda geven. Ontmoet onze medewerkers.

Onze opdrachtgevers kunnen hun eigen verkoopmakelaar in Lelystad als aanspreekpunt benaderen, maar kunnen met al hun vragen ook terecht bij de andere collega’s binnen het team. Persoonlijke betrokkenheid vinden we belangrijk, maar dat mag nooit ten koste gaan van bereikbaarheid.

Kracht van social media

We vinden het belangrijk om te weten wat er leeft in Lelystad. Onze social media kanalen zijn voor ons een van de middelen om met onze doelgroep in verbinding te staan. Op onze Facebookpagina zijn dat inmiddels zo’n 5.000 volgers. We zetten Facebook gericht in om per woning de juiste doelgroep te bereiken. Door gebruik te maken van speciale tools kunnen we heel gericht aangeven wie (onder andere qua woonplaats, interesses en leeftijd) jouw woning in zijn tijdlijn te zien moet krijgen. Je kent het vast wel het ‘Zalando-effect’. Dat kunnen we voor elke individuele woning inzetten met een juiste doelgroepbepaling.

Altijd antwoord op je vragen, ook buiten kantooruren

Tijdens kantooruren kan het lastig zijn om een afspraak in te plannen. Je kunt bij Van der Linden Lelystad daarom altijd buiten kantooruren terecht voor een afspraak met onze verkoopmakelaars; zowel ’s avonds als op zaterdag. Wil je een afspraak maken met een van onze verkoopmakelaars in Lelystad buiten onze reguliere openingstijden om? Bel dan naar (0320) 241 774, we helpen je graag verder.

De zekerheden van een verkoopmakelaar van Makelaardij Van der Linden in Lelystad

Gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw huis

Tijdens een gratis en vrijblijvende afspraak bij je thuis adviseren we je over de reële verkoopopbrengst die je kunt verwachten. Daarnaast adviseren we je over de te hanteren verkoopprijs en de verkoopstrategie. Wanneer je besluit je woning in Lelystad aan ons in verkoop te geven, mag je ons 3 maanden gratis proberen. Dan kun je zelf ervaren of je de topkwaliteit krijgt geleverd, die je van een makelaar mag verwachten.

Nooit teveel betalen door service op maat

Bij Van der Linden betaal je alleen voor de makelaarsdiensten die je bij ons afneemt. Samen bepalen we wat jij nodig hebt. We hanteren transparante prijzen, geen standaardpakketten met diensten waar je geen gebruik van wilt maken.

Wil je je woning in Lelystad verkopen?

Jouw huis in Lelystad snel en tegen de beste prijs verkopen? Maak direct een vrijblijvende afspraak met onze verkoopmakelaars om jouw verkoopwensen te bespreken.

Ontmoet onze medewerkers

Arjan Bunschoten, kandidaat register makelaar/taxateur

'Ik heb ruime ervaring in (bedrijfs) onroerend goed en heb me sinds november 2019 aan mogen sluiten bij de grootste makelaarsgroep van Flevoland. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met mensen. Een woning verkopen of kopen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Mijn passie is om mensen hierin te begeleiden en te adviseren. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, waar ik spinningsinstructeur ben. Ook op sportief gebied werk ik hard, ben ik enthousiast en probeer alles uit mezelf en uit de leden te halen.'

Stephan Steenbekkers

'Als kind deelde mijn opa al verhalen over zijn beroep als makelaar en taxateur, wat dit vak voor mij extra bijzonder maakt! Als inwoner van Lelystad hecht ik waarde aan betrokkenheid en het bijdragen aan de lokale gemeenschap. Het leggen van contacten en het opbouwen van langdurige relaties hebben mijn grote interesse; voor mij eindigt het contact niet na de overdracht. Als jonge professional streef ik ernaar om het verschil te maken door met een frisse blik naar mijn werk te kijken.'

Francien Pardijs, assistent register makelaar/taxateur

'Ruim 30 jaar ben ik een trotse inwoner van Flevoland, en inmiddels alweer 12 jaar werkzaam bij makelaardij Van der Linden. Ik ben gestart in Almere, en van daaruit de stap gemaakt naar Lelystad. Een stad die nu volop in ontwikkeling is. De afgelopen jaren heb ik me naast de bestaande bouw gespecialiseerd in nieuwbouw. Ik krijg er energie van om potentiële kopers te informeren en adviseren en ze een goed beeld te geven bij een woning die in de meeste gevallen alleen nog op papier bestaat. Het blijft leuk om het aankoopproces voor de potentiele koper naar een goed einde te brengen. Als je ze dan later spreekt bij een “start bouw”, of “hoogste punt viering” en de enthousiaste gezichten ziet is dat waar je het voor doet.'

Jill Brandau, commerciële binnendienst

'Met ervaring in de toerisme branche, was de makelaardij een mooie nieuwe stap voor mij. De diversiteit van het werk en de vele (klant)contacten spreekt mij erg aan. Het is zo leuk om enthousiaste gezichten te zien wanneer wij een woning hebben verkocht of gevonden voor een klant. Daar doen we het voor! Samen met mijn collega’s vormen we een hecht team, professionaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel. Dat zorgt elke dag weer voor een glimlach op mijn gezicht en maakt me trots deel uit te maken van de Van der Linden familie.'

Ingrid Kanis, commerciële binnendienst

‘In mijn Van der Linden carrière heb ik alle facetten van het bedrijf gezien, waaronder bestaande bouw en nieuwbouw. Als secretaresse binnen de bedrijfsmakelaardij zorg ik ervoor dat alle onderdelen op elkaar worden afgestemd en eerstelijns vragen snel en adequaat worden beantwoord. In afwezigheid van mijn collega‘s, ondersteun ik daarnaast de afdeling Bestaande Bouw.’

Jeroen Dijkstra, directeur bedrijfsmakelaardij, Register Makelaar en Register Taxateur

‘Van Der Linden heeft een marktleiderspositie weten te verwerven binnen de bedrijfsmakelaardij in Lelystad. Ook in Almere en Amsterdam zijn wij zeer actief. Opdrachtgevers kiezen voor Van der Linden om haar professionele en persoonlijke aanpak.’

Lars van de Feer, commercieel medewerker

'Met veel plezier woon en werk ik in de jongste provincie van Nederland. Veel jonge bedrijven vestigen zich in dit gebied, dit maakt het werk extra dynamisch. Het geeft mij een geweldige voldoening als wij de juiste huurders voor onze opdrachtgevers kunnen vinden. Dat het ook in de zakelijke markt om meer gaat dan een financiële, zakelijke transactie en dat hier netwerken en onderlinge relaties ook centraal staan, maakt het extra boeiend.'

Woning kopen of verkopen in Lelystad?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 0320 241 774 of via info.lelystad@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 0320 241 774

 

Contactgegevens


Van der Linden Lelystad

Meenthoek 1, 8224 BS Lelystad 
T 0320 241 774
E info.lelystad@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Lelystad

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Lelystad die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Lelystad.