menu

Verkoopmakelaar Almere Van der Linden Makelaardij

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

036 533 00 77


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"We zijn zeer tevreden. Prima service. Vakkundig personeel. Je kunt altijd bellen met een vraag. Goede foto's van je huis. En ook als je daarna wil huren helpen ze je."
Verkoper Scherpgrasstraat 9

Verhalen van onze huizenverkopers »

  • De nummer 1 makelaar van Almere
  • De beste verkoopprijs voor je woning
  • Gemiddeld beoordelen verkopers ons met een 9+ op Funda

Van der Linden: al 45 jaar de betrouwbare verkoopmakelaar in Almere

De Almeerse huizenmarkt hoort bij de landelijk sterkst stijgende woningmarkten van Nederland. Juist reden om een goede verkoopmakelaar in te schakelen wanneer je overweegt je huis te verkopen. Een makelaar die de kansen optimaal benut. Het spreekt voor zich dat we de samenwerking met onze Amsterdamse collega's ook inzetten om zoveel mogelijk kandidaat-kopers te bereiken. Wij zijn als makelaar pas tevreden met de verkoop van een huis als je dat als verkoper ook bent. Daarom gaan wij tot het uiterste voor alle huizenverkopers.

De makelaar van Almere

  • Al 45 jaar thuis in de Almeerse huizenmarkt
  • Meeste huizenverkopen in Almere
  • Gemiddeld de snelste huizenverkoop in Almere
  • Jouw woning verkocht tegen de beste prijs
  • Klanten beoordelen ons met een 9+ op Funda

Afspraak maken 036 533 00 77

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Almere is een van de snelst groeiende steden van Nederland.  Er worden veel nieuwe woningen gebouwd. Deze sterke groei, zorgt voor veel beweging in de Almeerse huizenmarkt. Als je zeker wilt weten dat je je huis tegen de beste prijs verkoopt, is het van belang om een goede verkoopmakelaar in te schakelen. Een makelaar die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de stad, die een groot bereik heeft aan potentiële kopers, de juiste marketinginstrumenten tot haar beschikking heeft en vol enthousiasme gaat voor de verkoop van jouw huis. 

verkoopmakelaar almere van der linden 2023

Actueel woningaanbod Almere

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw huis

Je wilt natuurlijk een realistische prijs voor jouw woning in Almere. Onze verkoopmakelaars komen daarom gratis en vrijblijvend bij je langs om de juiste verkoopprijs voor jouw huis te bepalen. We gebruiken hierbij actuele informatie over de markt, maar nemen ook alle details van jouw huis mee in deze berekening. Bij Makelaardij Van der Linden ben je verzekerd van een reële schatting van de marktwaarde zodat we een snelle verkoop tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs kunnen realiseren.

Samenwerking met kantoor Amsterdam

Door de krapte op de woningmarkt in Amsterdam, zoeken veel mensen nu min of meer noodgedwongen naar huisvesting buiten de stad. Almere is bij deze doelgroep erg in trek. De rust en ruimte van Almere in combinatie met het hoge voorzieningenniveau en de goede bereikbaarheid maakt onze stad erg interessant. Door een nauwe samenwerking met ons kantoor in Amsterdam, kunnen we deze doelgroep in contact brengen met ons Almeerse woningaanbod.

Betrokken makelaars

Wij vinden het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Een huis verkopen is namelijk een spannende periode. Daarom zorgen wij ervoor dat ons hele team van makelaars op de hoogte is van jouw situatie en jouw specifieke wensen rondom de verkoop. Jouw makelaar blijft je vaste aanspreekpunt, maar we kunnen je altijd helpen en zijn niet afhankelijk van de beschikbaarheid van 1 collega. Zo kan er altijd direct geschakeld worden indien dit noodzakelijk is.

Wij maken van jouw woning een echte eye-catcher

Voor een woningzoekende vindt de eerste kennismaking met jouw huis vaak online plaats. Daarom maken wij professionele foto’s, video’s en 2D- en 3D-plattegronden om jouw woning op een aantrekkelijke manier te presenteren. Wij plaatsen het beeldmateriaal op landelijke websites als Funda en Jaap, en ook op onze eigen website. 

Social media kanalen

We vinden het belangrijk om te weten wat er leeft in Almere. Onze social media kanalen zijn voor ons een van de middelen om met onze doelgroep in verbinding te staan. Op Facebook zijn dat inmiddels zo’n 5.000 volgers. We zetten Facebook gericht in om per woning de juiste doelgroep te bereiken. Door gebruik te maken van speciale tools kunnen we heel gericht aangeven wie (onder andere qua woonplaats, interesses en leeftijd) jouw woning in zijn tijdlijn te zien moet krijgen. Je kent het vast wel het ‘Zalando-effect’. Dat kunnen we dat voor elke individuele woning inzetten met een juiste doelgroepbepaling.

Altijd bereikbaar, ook buiten openingstijden

Een afspraak inplannen tijdens kantoortijden kan lastig zijn. Bij Van der Linden kun je daarom ook ná kantoortijden terecht voor een afspraak. Wil je op zaterdag een afspraak maken over de verkoop van je huis? Wij staan voor je klaar en helpen je graag. Dat geldt natuurlijk ook voor kijkers die op zaterdag jouw huis willen bekijken. Bel met 036 533 0077 en plan direct een afspraak in.

Onze verkoopmakelaars in Almere

Ons Almeerse makelaarsteam is helemaal thuis in Almere. Daardoor zijn ze volledig op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van wonen in Almere. Onze actuele kennis en ons grote netwerk in het vastgoed zorgen ervoor dat we de meest optimale verkoopprijs realiseren in de huidige woningmarkt.

Betrouwbare NVM-makelaars

Makelaardij Van der Linden is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Wij hanteren de consumentenvoorwaarden die door Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld. 

De zekerheden van Makelaardij Van der Linden Almere

Wij verkopen jouw huis tegen de beste prijs

Om jouw huis zo goed mogelijk in de Almeerse huizenmarkt te zetten, komen wij gratis en vrijblijvend langs om de waarde van je huis te bepalen. De waarde wordt vastgesteld op basis van actuele informatie over de woningmarkt in de directe omgeving van jouw huis. Onze verkoopmakelaars lopen bij de waardebepaling niet alleen een standaard checklist af. Ze letten op elk klein detail: wij benadrukken graag wat jouw huis zo bijzonder maakt.

Jouw woning in Almere snel verkopen?

Wil je je huis in Almere verkopen? Maak direct een afspraak met één van onze verkoopmakelaars en bespreek geheel vrijblijvend jouw wensen en eisen.

Ontmoet onze medewerkers

Claudia Jordana, register makelaar/taxateur en vestigingsmanager

‘In 2007 ben ik in de makelaardij terecht gekomen. Met werkervaring in Het Gooi, Almere, nieuwbouw, bestaande bouw, werk ik nu met veel plezier als register makelaar/taxateur in mijn eigen woonplaats Almere. Al van jongs af aan vind ik alles wat met huizen te maken heeft interessant. (Samen)werken met mensen bij zo'n grote stap in hun leven maakt mijn werk leuk en heel afwisselend! Almere is een snel groeiende stad met een hele dynamische woningmarkt. Die dynamiek maakt het voor mij een fijne woon-werk-omgeving. En het contact met Almeerders levert elke dag weer prettige, open gesprekken op.’

Martijn Bok, kandidaat register makelaar/taxateur

'Achter elke verkoop zit een ander verhaal. Vaak positieve verhalen over mensen die groter willen wonen omdat ze gaan samenwonen of gezinsuitbreiding krijgen. Helaas ook met enige regelmaat mensen die liever niet hun vertrouwde woonomgeving willen verlaten maar die wel moeten om financiële redenen of relatiebreuk. In alle gevallen zie ik het als een uitdaging om er in alle emotie van de verkoper zakelijk in te staan en de verkoop tot een succesvol einde te brengen.'

Leonoor Brouwer

'Vanaf het moment dat ik mijn studie ben begonnen ben ik ook gaan werken bij een makelaarskantoor.
Na totaal 13 jaar gewerkt te hebben in Amsterdam ben ik erg blij dat ik in 2019 de stap heb gezet om te gaan werken in mijn eigen stad Almere. Geen dag of verkoop - aankoop is hetzelfde. Mensen adviseren in waar ze moeten beginnen in de zoektocht naar een nieuw huis en de verkoop van hun huidige woning, maakt mij blij. Het zijn levensgrote beslissingen. Het geeft veel voldoening om daarin een rol te hebben.'

Madeleine van Rijn, assistent register makelaar/taxateur

'Met ruim 28  jaar woonervaring in Almere en na ruim 20 jaar in de makelaardij te werken, doe ik niets liever. Almere is mijn stad !
Advisering van kopers en verkopers bij dergelijke belangrijke beslissingen in hun leven, is dankbaar om te doen. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in de nieuwbouwverkoop en projectadvisering. Een specialistisch vakgebied omdat er in de meeste gevallen fysiek nog gebouwd moet gaan worden. Het vraagt om meer inlevingsvermogen van de koper en een andere expertise en advisering van de makelaar. Als je een koper dan een jaar of 2 later weer spreekt en hoort hoe blij hij is met zijn woning en hoe tevreden hij terug kijkt op het traject, geeft dat voor mij de meeste waardering die je krijgen kan.'

Geena Rotgans, kandidaat register makelaar/taxateur

‘Als geboren en getogen Almeerder heb ik altijd interesse gehad in de makelaardij. Na mijn HBO studie Bedrijfskunde Management Economie en Recht ben ik bij Van der Linden aan de slag gegaan in de verhuurmakelaardij. De passie voor de makelaardij werd daar nog groter. Ik kreeg binnen de organisatie de kans een stap te maken naar de woningmakelaardij. Inmiddels mag ik mij kandidaat register makelaar/taxateur noemen.’

Arjan Bunschoten, kandidaat register makelaar/taxateur

'Sinds 2000 woon ik in Almere, een dynamische stad, die altijd in beweging en ontwikkeling is. Hier voel ik me thuis. Ik heb ruime ervaring in (bedrijfs) onroerend goed en heb me sinds november 2019 aan mogen sluiten bij het grootste makelaarskantoor in Almere. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met mensen. Een woning verkopen of kopen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Mijn passie is om mensen hierin te begeleiden en te adviseren. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, waar ik spinningsinstructeur ben. Ook op sportief gebied werk ik hard, ben ik enthousiast en probeer alles uit mezelf en uit de leden te halen.'

Woning kopen of verkopen in Almere?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 036 533 00 77 of via info.almere@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 036 533 00 77

 

Contactgegevens


Van der Linden Almere

Randstad 23-01, 1314 BN Almere 
Postbus 10172, 1301 AD Almere
036 533 00 77
info.almere@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Almere

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Almere die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Almere.