menu
Inloggen

Coronavirus update

Het Coronovirus houdt heel Nederland bezig, ook ons. Wij nemen passende maatregelen waarbij we de adviezen en richtlijnen van het RIVM volgen. Wij blijven vooralsnog open conform onze normale openingstijden. Zoals altijd mag u blijven rekenen op de beste service, maar nu in een aangepaste vorm.
Wij stellen uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers voorop. De actualiteit houden we voortdurend in de gaten en waar nodig passen we ons beleid aan.

Welke maatregelen treft Makelaardij Van der Linden?

Intern hebben wij de nodige hygiëne maatregelen genomen zoals geen handen schudden, gepaste afstand en regelmatig handen wassen. Dit ter voorkoming van het virus en wij verwachten hetzelfde van onze cliënten.

Wat voor effect heeft dit op mijn afspraak met jullie?

Als u uw woning wilt verkopen of laten taxeren, komen we met inachtneming van alle maatregelen nog wel bij u thuis. In bijna alle andere gevallen kunnen we elkaar ook digitaal ‘ontmoeten’. Met een videoverbinding (zoals Facetime of Skype) kunnen we u uiteraard adviseren en begeleiden en u kunt al uw vragen stellen. Ook overeenkomsten kunnen digitaal ondertekend worden.

Als het absoluut niet digitaal kan, kunnen afspraken op kantoor doorgang blijven vinden, maar het liefst zo beperkt mogelijk. Daarom verzoeken we u met zo min mogelijk mensen langs te komen. Dus neem geen ‘anderen’ mee zoals kinderen of vrienden.

Bezichtigingen

Ondanks de Corona crisis krijgen we in deze oververhitte woningmarkt veel bezichtigingsaanvragen. We plannen zoveel mogelijk individuele bezichtigingen om het bijeenkomen van groepen mensen te vermijden. We verzoeken u in deze situatie alleen of met uw partner langs te komen en geen ‘anderen’ mee te nemen.

Oplevering huurwoning

We vermijden het directe klantcontact zo veel mogelijk. Wanneer u op het punt staat de sleutels van uw nieuwe huurwoning in ontvangst te nemen of juist net uit een huurwoning vertrekt, laten wij u bij het tekenen van de huurovereenkomst respectievelijk bevestiging van uw huuropzegging exact weten hoe de procedure in zijn werk gaat.

We houden ons strikt aan de door de Rijksoverheid gestelde richtlijnen. Wij vragen u dit ook te doen. Heeft u een afspraak met ons, maar heeft u last van een van de volgende klachten: neusverkouden, keelpijn, koorts en hoesten, brengt u ons hier dan a.u.b. telefonisch of per mail van op de hoogte.

We hopen elkaar op deze wijze gezond te houden! Heeft u vragen? Bel of mail ons dan gerust. Wij blijven voor u klaar staan!

Vastgoedmanagement en VvE Beheer

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

of bel 088-5330000


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
Van der Linden Vastgoedmanagement levert maatwerk op het gebied van zorgvastgoed, particulier en zakelijk vastgoedmanagement en VvE-beheer.

Zorgvastgoed

We hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in zorgvastgoed. Dat het niet alleen gaat over de stenen, maar ook over emotie, prettig, veilig en geborgen wonen, zien we als geen ander. Met de roots van een familiebedrijf zit dat in ons DNA. Lees meer over wat we voor onze opdrachtgevers zorgvastgoed doen, welke projecten ze aan ons toevertrouwen en welke collega's gespecialiseerd zijn in zorgvastgoed.

Vastgoedmanagement

Met een team van professionele en betrokken medewerkers managen we het vastgoed voor onze opdrachtgevers. Goed beheer zonder zorgen is onze missie. Als middelgrote vastgoedmanager zijn we sterk regionaal en lokaal betrokken. We zijn ervan overtuigd dat je vanuit die betrokkenheid optimaal resultaat voor je opdrachtgever kunt realiseren. Lees meer over wat we als vastgoedmanager voor onze opdrachtgevers doen, ons werkgebied, onze opdrachtgevers en het team waarmee we werken.

VVE-beheer

De Vereniging van Eigenaars kan bij Van der Linden rekenen op servicegericht beheer, met een eerlijke prijs. Lees meer over VVE-beheer.
Vereniging van Eigenaars kunnen hier inloggen in hun persoonlijke VVE-portaal.

Team Vastgoedmanagement