menu

Vacature: vestigingsmanager/makelaar Almere

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 80 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement.

Voor onze vestiging in Almere zijn wij op zoek naar een gedreven manager die een team van makelaars en commercieel medewerkers aanstuurt om onze marktleiderspositie in Almere te behouden en verder uit te laten groeien. Als manager en woningmakelaar werk je samen met je team aan deze ambitie.

Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een team van collega makelaars en commercieel medewerkers. Daarnaast werk je samen met het team aan het onderhouden en uitbouwen van de woningportefeuille in Almere en het  bemiddelen bij de aan-en verkoop van koopwoningen. Je bent met je enthousiasme en vakkennis een echte inspirator en manager voor de collega’s waarmee je werkt.

Wat vinden wij belangrijk?


Belangrijke persoonlijke eigenschappen
Je bent: commercieel, inventief, stressbestendig, proactief, en accuraat. Daarnaast ben je organisatorisch sterk, oplossingsgericht, en hebt uitstekende sociale vaardigheden.
Wij zoeken een sprankelende persoonlijkheid die energie uitstraalt, een inspirator is voor het team en die ervan houdt om met zijn/haar team een goede prestatie neer te zetten.

Wat bieden wij

Ben jij de persoon die aansluit op bovenstaande profielschets met een grote dosis doorzettingsvermogen en een uiterst positieve werkhouding, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, HR Manager, s.koekkoek@vanderlinden.nl