menu

Vacature: vestigingsmanager/woningmakelaar (K)RMT Almere

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 80 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement.

Voor onze vestiging in Almere zijn wij op zoek naar een vestigingsmanager/woningmakelaar. Iemand die ons team van gedreven collega’s gaat aansturen. Je bent (K)RMT gecertificeerd en werkt binnen het team mee om de gezamenlijke doelen te behalen.

Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een team van collega makelaars en commercieel medewerkers. De werkzaamheden bestaan verder meer uit het onderhouden en uitbouwen van de woningportefeuille in Almere, het  bemiddelen bij de aan-en verkoop van koopwoningen en het taxeren van woningen.

 

Wat vinden wij belangrijk?

 

Belangrijke persoonlijke eigenschappen

Je bent: commercieel, inventief, stressbestendig, proactief, en accuraat. Daarnaast ben je organisatorisch sterk, oplossingsgericht, en hebt uitstekende sociale vaardigheden. Wij zoeken een sprankelende persoonlijkheid die energie uitstraalt en die zelfstandig kan werken.

 

Wat bieden wij

Ben jij de persoon die aansluit op bovenstaande profielschets met een grote dosis doorzettingsvermogen en een uiterst positieve werkhouding, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, HR Manager, s.koekkoek@vanderlinden.nl