menu

Vacature: technisch manager vastgoed

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement. We beheren voor met name institutionele beleggers ruim 9.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer.

Als technisch manager Vastgoed ben je verantwoordelijk voor de inspecties van leegkomende woningen. Daarnaast oefen je controle uit op de juiste uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Je stuurt aannemers aan, onderhoudt contacten met opdrachtgevers en huurders en bewaakt de voortgang in het gehele proces. Wij zoeken iemand die besluitvaardig, resultaatgericht, direct en correct is. Afspraak-is-afspraak is ook jouw basis. Onze basiswaarden; betrouwbaar, relatiegericht, vakkundig en samenwerken zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk

 Je taken en verantwoordelijkheden:

Wat wij vragen:

Wat bieden wij

Een gevarieerde en uitdagende fulltime functie binnen een professionele vastgoedorganisatie.  Daarnaast bieden wij een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, 13e maand en een pensioenregeling.

Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen.

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je motivatie brief inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, s.koekkoek@vanderlinden.nl, HR Manager. Indien je meer informatie wilt, dan kun je bellen naar 036-5330077 en vragen naar Saskia Koekkoek.