menu

Vacature: (aankomend) woningmakelaar Amsterdam

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement.

Ter versterking van ons woningmakelaardijteam in Amsterdam zijn wij opzoek naar een gedreven (aankomend) woningmakelaar. Het betreft een fulltime functie

Wat ga je doen?

Als woningmakelaar ben je de adviseur van onze relaties. Je bent in staat hun vertrouwen te winnen en ze bij te staan in het aan- en/of verkoopproces van hun woning. In een middelgroot team met nog 5 andere ambitieuze makelaars laat je geen commerciële kans onbenut. Collegialiteit staat voorop en waar de kansen zich voordoen vragen wij jou deze op te pakken en er iets moois van te maken.

Wat vinden wij belangrijk?

Belangrijke persoonlijke eigenschappen

Je bent: commercieel, inventief, proactief, en accuraat. Je hebt net ons als klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Daarnaast ben je organisatorisch sterk, oplossingsgericht en hebt uitstekende sociale vaardigheden. Wij zoeken een sprankelende persoonlijkheid die energie uitstraalt en die zelfstandig kan werken.

Wat bieden wij

Ben jij de persoon die aansluit op bovenstaande profielschets met een grote dosis doorzettingsvermogen en een enthousiaste werkhouding, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, HR-manager s.koekkoek@vanderlinden.nl