menu

Vacature: (Aankomend) woningmakelaar Almere (32-40 uur)

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 80 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement. In Almere zijn we al jaren marktleider in de makelaardij. Ter versterking van ons makelaardij team in Almere zijn wij op zoek naar een aanstormend talent binnen de woningmakelaardij.

Wil jij deel uitmaken van een hecht team en ben je bereid je mouwen op te stropen in zowel de nieuwbouw als bestaande bouw makelaardij?  Ben je daarnaast gedreven en ondernemend dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat vinden wij belangrijk?

Belangrijke persoonlijke eigenschappen

Je bent: klantsensitief, commercieel, inventief, stressbestendig, proactief, en accuraat. Daarnaast ben je organisatorisch sterk, oplossingsgericht, en hebt uitstekende sociale vaardigheden. Wij zoeken een sprankelende persoonlijkheid die energie uitstraalt en die zelfstandig kan werken.


Wat bieden wij

Ben jij de persoon die aansluit op bovenstaande profielschets met een grote dosis doorzettingsvermogen en een uiterst positieve werkhouding, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, HR Manager, s.koekkoek@vanderlinden.nl