menu
VERKOCHT
€ 567.000 v.o.n.
120m²

Bouwnummer

Prachtige maisonnettewoning van ca. 120 m² over 2 woonlagen met een zonnig tuinterras!

Op Centrumeiland IJburg bouwt de zelfbouwgroep Wij_land (CPO) een duurzaam woon-werkgebouw met 26 woningen van 50 m² tot 120 m². Kies jij voor een maisonnette, een panoramawoning of een woon-werk atelierwoning? Wij_land geeft de vrijheid om je eigen woning zelf (en met de architect) in te delen.
Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar, waaronder bouwnummer 3.

Kenmerken bouwnummer 3:
- Maisonnette van 120 m² over 2 woonlagen;
- Mogelijkheid tot 4 kamers;
- Tuinterras van 12 m² op het zuidoosten, met vrij zicht op en toegang tot de binnentuin;
- Eigen entree aan de tuinkant;
- Hoofdentree vanaf de (autoloze) straat aan een groen plein;
- Verdiepingshoogte begane grond 3,08 m en verdieping 2,60 m;
- Vrij in te delen (binnen de mogelijkheden van het ontwerp van het pand);
- Casco plus oplevering (incl. vast aantal aansluitpunten elektra, muren, deuren);
- Keuze uit een afwerkpakket voor o.a. het sanitair of afwerking door eigen aannemer;
- Mogelijkheid om parkeerplek te kopen in de inpandige parkeergarage (prijs EUR 30.000,-) of om deel te nemen aan een autodeelconcept;
- € 567.000,- v.o.n. op basis van jaarlijkse canon.

Het gebouw
Bijzonder aan Wij_land is dat je voor deze m²-prijs veel meer koopt dan alleen een woning! Er komen maar liefst 5 collectieve ruimtes om elkaar te ontmoeten: een daktuin van 200 m² met oranjerie en keuken, een binnentuin, een gastenverblijf, een klusruimte en een commerciële ruimte van 150 m² voor eigen gebruik en exploitatie. Deze ruimtes mogen - naast eigen gebruik - ook worden verhuurd. De opbrengst van de verhuur wordt gebruikt voor het onderhoud van het pand of servicekosten.
Als nieuwe Wij_lander kan je nog meedenken over de verdere invulling van de gemeenschappelijke ruimtes.
In mei 2020 start de bouw en in het eerste kwartaal van 2022 wordt het mooie woongebouw opgeleverd. Wij_land wordt een duurzaam gebouw met onderhoudsarme en natuurvriendelijke materialen. Er wordt rainproof gebouwd en er wordt veel groen aan en op het pand geïntegreerd. Er komen zonnepanelen, een WKO-systeem en een wormenhotel.

Centrumeiland
Centrumeiland is het volgende eiland van IJburg en de grootste zelfbouwlocatie van Amsterdam. Doordat veel nieuwbouw in CPO wordt uitgevoerd, hebben de nieuwe bewoners veel invloed op de sfeer en uitstraling van de wijk. De bouwblokken variëren in grootte en verspringen ten opzichte van elkaar. Zo ontstaat er meer ruimte voor pleintjes en groen. Ook is er hoogteverschil aangebracht op het eiland tussen het midden en de oevers van het eiland.
Het gebouw Wij_land ligt in een autoluw gedeelte, tussen groene plantsoenen met veel speelmogelijkheden. Op loopafstand ligt zowel een strand met watersportmogelijkheden (Strandeiland) als een gezellige haven met restaurants (IJburg). De tram - die wordt doorgetrokken naar de nieuwe eilanden - brengt je in 20 minuten naar Centraal Station.

Collectief opdrachtgeverschap (CPO)
Wij_land is een CPO (zelfbouwgroep). De kopers zijn samen de opdrachtgever voor het ontwerp en de ontwikkeling van het pand. De groep wordt hierin begeleid door de zelf gekozen professionele partners: architectenbureau Space&Matter, (bekend van o.a. SchoonSchip en de Ceuvel) en een bouwteam bestaande uit o.a. aannemer Van Bekkum, constructeur BreedID en adviseur DGMR.

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem snel contact op voor meer informatie!

Foto's

Plattegronden

';
';
Vragen? Lotte Elshof helpt je graag

Ja, ik heb interesse in

Meer informatie
Bel ons
020 5 712 712

Delen: