menu
Beschikbaar
vanaf € 237.500 v.o.n.
2 woningen
98 - 98m²

Type C

Verkoop gestart! inschrijven kan tot en met maandag 21 januari 17.00 uur bij de makelaars.

Het nieuwbouwproject Watermunt bestaat uit 18 kadewoningen, verdeeld over 2 rijen. Je hebt keuze uit 3 woningtypes: de tussenwoning en 2 types hoekwoningen. Alle woningen zijn sterk gericht op het water.

Herkenbare woningen, direct aan het water
Watermunt bestaat uit 2 rijen nieuwbouwwoningen en een kleinschalig appartementencomplex. De opvallende witte kaders aan de achterzijde van de panden geven de woningen een herkenbare uitstraling. De woningen liggen direct aan een fraaie waterpartij en kijken uit op mooie, vrijstaande woningen aan de overkant. De kadewoningen hebben een eigen berging, een voortuin en 2 parkeerplaatsen aan de voorzijde. Aan de achterzijde heb je een heerlijke tuin, waar je een terras kunt maken. Als erfafscheiding met het water wordt er een schanskorf geplaatst. Doordat er geen schuttingen of hekken aan de waterzijde zijn, is er vrij uitzicht over het water.

Duurzaam, veel licht en uitzicht
De kadewoningen hebben 2 woonlagen en worden opgeleverd inclusief sanitair. Hoewel ze in basis allemaal gelijk zijn, krijgen de hoekwoningen een extra accent door middel van een raam in de zijgevel. Alle woningen worden volledig gasloos opgeleverd, dus je bent hier klaar voor een
duurzame toekomst. Aan de waterzijde is de woning voorzien van een schuifpui. Zo heb je veel lichtinval en een fraaie verbinding met je terras.

Foto's

Prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
9
€ 237.500 v.o.n.
Onder optie
18
€ 242.500 v.o.n.
Onder optie
Bekijk ook de andere types

Plattegronden

';
';

Ja, ik heb interesse in Type C

Meer informatie
Bel ons
0321 336 111

Delen:


Het team van Van der Linden Dronten