menu
Verkocht
vanaf € 294.750 v.o.n.
Almere

BUITENgewoon aan De Evenaar

In dit buitengewone wooncomplex in Almere is een van de penthouses met adembenemend uitzicht voor zover als het oog reikt, als enige nog beschikbaar. De koopsom van dit penthouse is € 294.750. Op de 9e en hoogste woonlaag vindt u dit penthouse met een aangenaam privé-terras. De grote schuifpui in de woonkamer maakt van de patio een fraai verlengstuk van uw woonkamer. Ook vanuit een van de drie slaapkamers stapt u zo de frisse lucht in. De totale woonoppervlakte is 85 m².

Goede bereikbaarheid
Appartementencomplex BuitenGewoon ligt aan de noordzijde van De Evenaar, ter hoogte van de Tempo Doeloestraat. Deze plek heeft alles wat u nodig heeft op loop- of fietsafstand. Verschillende sportverenigingen, welzijnscentrum, gezondheidszorg, supermarkten, scholen en kinderopvang.

Groot winkelaanbod
Maar ook Buitenmere Shopping, het centrum met ruim honderd winkels vol mode, lifestyle, verrassende restaurants en koffiebars en nog veel meer. En wat te denken van DoeMere, hét woonwinkelcentrum van Almere en omstreken? U bent er met een paar minuten.

Unieke natuur
Het Oostrandpark en de Meridiaanpark liggen slechts enkele straten verderop, terwijl ook de Evenaar zelf garant staat voor een fijne wandeling. Even helemaal tussenuit? Dan kunt u wandelen en fietsen in de Oostvaardersplassen, een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen!

Snelle ontsluiting
Wilt u verder weg? Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Lelystad: allemaal op nog geen halfuurtje rijden. Wie liever met het openbaar vervoer reist, heeft de keuze uit NS station Almere Buiten en Almere Oostvaarders of stapt bijna voor de deur op de bus.

Foto's

Vragen? Francien Pardijs kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik heb interesse in BUITENgewoon aan De Evenaar

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere