menu
Beschikbaar
Nog niet bekend
Amsterdam
Stel: je krijgt de kans om je woonwensen tot in de puntjes te realiseren. In een bouwgroep. Onder professionele begeleiding van een architect én een ontwikkelaar… Klinkt dit je als muziek in de oren? Kom dan dinsdag 30 oktober a.s. langs op onze informatieavond! Je bent van 19.30 tot 21.30 uur van harte welkom in Ludo Cultureel Centrum, Pampuslaan 1, 1087 HP Amsterdam.

SEVEN

Stel: je krijgt de kans om je woonwensen tot in de puntjes te realiseren. In een bouwgroep. Onder professionele begeleiding van een architect én een ontwikkelaar… Klinkt dit je als muziek in de oren? Kom dan dinsdag 30 oktober 2018 langs op onze informatieavond! Je bent van 19.30 tot 21.30 uur van harte welkom in Ludo Cultureel Centrum. Pampuslaan 1, 1087 HN Amsterdam.

Centrumeiland in het IJmeer
Onze bouwgroep gaat zich aanmelden voor kavel 07 in IJburg. De kavel is gelegen in de nieuwste stadswijk van Amsterdam: Centrumeiland. Een prachtig door water en natuur omgeven eiland in het IJmeer. Met mooie pleinen, groene plekken en autoluwe straten.

Wel de lusten, niet de lasten
Kavel 7 is bestemd voor zelfbouw in de vorm van medeopdrachtgeverschap (MO). Dit betekent wel zeggenschap over de vormgeving, het type, de indeling en afwerking van je woning, maar geen verantwoordelijkheid voor de gehele ontwikkeling (zoals bij CPO). Samen met je toekomstige buren ga je onder professionele begeleiding van een ontwikkelaar en architect een woongebouw realiseren. Hierdoor ondervind je geen vertraging in de start van de bouw en ben je ervan verzekerd dat het project daadwerkelijk doorgaat. Kortom: wel de lusten, maar niet de lasten. De koopsom is afhankelijk van jouw wensen en de ligging in het gebouw. Indicatie koopsom € 4.000 per m² v.o.n. (inclusief 1 jaar erfpacht).

Maximale keuzevrijheid
We bieden een gevarieerde mix van woningtypes: van een loft tot een maisonnette, van een appartement tot een penthouse. Ook wonen en werken aan huis is mogelijk. Met een maximale keuzevrijheid op alle vlakken van wonen, zodat jouw droomwoning straks werkelijkheid wordt. Jij bepaalt het gewenste type, de oppervlakte, indeling en afwerking van jouw woning. Daarnaast beslis je mee in de keuzes voor het collectief, zoals de architectuur, materialen en invulling van de gemeenschappelijke ruimtes. Hierbij kan je denken aan een fitnessruimte, een speelkamer voor de kinderen, een moestuin en/of een gemeenschappelijk dakterras. Misschien heb je zelf wel een ander goed idee?! Meedenken over Kavel 7 kan nu!

Foto's

Ja, ik heb interesse in SEVEN

Meer informatie
Bel ons
020 5 712 712

Delen:


Het team van Van der Linden Amsterdam