menu
VERKOCHT
vanaf € 269.500 v.o.n.
Lelystad

Parkwijk Fase 2

ALLE BOUWNUMMERS ZIJN INMIDDELS VERKOCHT. VOOR DE VOLGENDE FASES KAN JE JE ALS BELANGSTELLENDE INSCHRIJVEN OP DE PROJECTWEBSITE: parkwijklelystad.nl

Hoe ziet jouw ideale woning in Parkwijk eruit? Wil jij een rijwoning die je zelf kunt ontwerpen, een gelijkvloers appartement of een huis waar je wonen en werken kunt combineren? Jouw mening telt! Maak nu een woondossier aan en geef jouw woonwensen door. Wie weet gaat dan jouw droomwoning snel in verkoop. Ga naar de projectwebsite parkwijklelystad.nl

Stads wonen in een groene omgeving, dat kan in Parkwijk, Lelystad. De jonge woonbuurt heeft een knus karakter. Kinderen kunnen veilig buiten spelen in de vele lommerrijke straatjes die deze buurt rijk is. Je woont dicht bij de stad, maar ervaart het gezellige dorpsgevoel. Zie jij jezelf hier al wonen?
Nieuwbouwproject Parkwijk in Lelystad telt straks met ongeveer 130 woningen veel mogelijkheden. Het gevarieerde woningaanbod houdt rekening met verschillende leefstijlen en woonwensen: van ruime eengezinswoningen tot levensloopgeschikte woningen. Met een ruim aanbod van huurwoningen en koophuizen heb je veel keuzevrijheid in Parkwijk. Kortom, Parkwijk wordt een volwaardige woonwijk voor alle generaties.

De eerste fase van het project is inmiddels voltooid. Kopers hebben hun toekomstige PPO-woning helemaal naar eigen wens kunnen ontwerpen, samen met de architect van Parkwijk.

De woningen zijn standaard energiezuinig volgens de norm EPC 0,4 (EPC staat voor energieprestatiecoëfficiënt). Dit betekent dat je nieuwe huis nog maar 40 procent van de energie gebruikt die nodig is voor verwarming, vergeleken met een jarennegentigwoning. Je huis in Parkwijk is dus dubbel zo zuinig.

Bij PPO krijg je het beste van twee werelden: je bent als opdrachtgever maximaal betrokken bij het samenstellen en ontwerpen van je nieuwe woning en projectontwikkelaar Van Wijnen regelt de rest. Daarmee heb je wel de lusten maar niet de lasten van zelf bouwen. De architect van Parkwijk werkt jouw plan uit tot je eigen unieke woningontwerp. Dat is pas zeggenschap zonder zorgen.
Is zo'n zelf samengestelde niet duurder dan een standaardnieuwbouwhuis? Nee hoor. Zie het als een bouwpakket. Doordat je verschillende, uitgekiende componenten samenvoegt, blijven de productiekosten laag. Het resultaat? Een efficiënt gebouwde woning, helemaal naar jouw smaak.

Foto's

Vragen? Francien Pardijs helpt je graag

Ja, ik heb interesse in Parkwijk Fase 2

Meer informatie
Bel ons
0320 241 774

Delen: