menu
Beschikbaar
vanaf € 312.500 v.o.n.
Lelystad

Kade 3

START BOUW BEKEND! De bouwwerkzaamheden, zoals het op dit moment is ingepland, zullen in februari/maart 2020 starten.

Wonen in Kade 3 is waterwonen in optima forma. U woont hier pal aan het water met een spectaculair uitzicht over het Markermeer en de Bataviahaven. Direct zwemmen of varen vanuit uw eigen woning? Het kan allemaal in Kade 3!

Kade 3 is de derde en laatste fase van de nieuwbouw aan de Suyderseeboulevard in Lelystad en bestaat uit 13 appartementen, 2 penthouses, 6 kadewoningen, 8 landwoningen en 10 dijkwoningen in een opvallende, moderne architectuur. Rechte lijnen en kubistische vormen geven de woningen een stoer karakter, waarbij het vele glas garant staat voor een maximaal uitzicht.

Ziet u uzelf hier al wonen, uitkijkend over het water? Ga naar de website en schrijf u in door het invullen en ondertekenen van het digitaal inschrijfformulier in uw account.
Mocht u vragen hebben of graag een brochure doorbladeren, neem dan telefonisch contact op met Makelaar Van der Linden Lelystad: 0320-241774 of kom langs op kantoor: Meenthoek 1, 8224 BS Lelystad.

Ruim, modern, licht en all-electric
Wonen in Kade 3 is stoer en luxe wonen. De architectuur is strak en robuust met een opvallende horizontale vlakverdeling. Het eerste wat opvalt, zijn de grote glazen puien. Door de schuifpui open te zetten, kunt u heerlijk beschut buiten zitten op uw terras. Houdt u de pui dicht, dan heeft u een prachtig verlengstuk van de woonkamer. Wist u ook dat uw woning wordt opgeleverd met badkamer en toilet (inclusief wandtegels en vloertegels). De penthouses worden uitgerust met 2 badkamers.

Binnenterrein en parkeren
Het binnenterrein bestaat uit een semi-openbare ruimte. Hier bevinden zich ook de parkeerplekken die aan de appartementen, penthouses en woningen worden toegewezen. Deze worden met een slagboom afgesloten. Verder bestaat het binnenterrein uit een gezamenlijke binnentuin, het verlengstuk van uw privétuin. Op de aanwezige speeltoestellen en het trapveldje kunnen uw (klein)kinderen zich naar hartenlust uitleven.

Appartementen
De 13 appartementen en 2 penthouses zijn verdeeld over een modern complex met een strakke, eigentijdse architectuur. De verspringende gevel versterkt het moderne karakter van het pand. Het complex staat aan de voorzijde van het plangebied, recht tegenover het water. De grote glazen gevels staan garant voor een fantastisch uitzicht richting de Bataviahaven en het Markermeer. De appartementen op de eerste vier verdiepingen hebben verschillende indelingen en oppervlakten variërend van 92 m² tot 217 m². Op de vijfde verdieping zijn twee luxe penthouses met een gebruiksoppervlak van een zeer royale 179 m² tot maar liefst 230 m².

Kadewoningen
De 6 ruime kadewoningen staan aan de boulevard van het Markermeer. Ze zijn iets opgehoogd, waardoor u prachtig uitkijkt over het water. Standaard heeft de woning een verrassende indeling met op de begane grond de mogelijkheid voor een woonkeuken die grenst aan de tuin met berging. Op de 1e verdieping loopt de woonkamer over de gehele verdieping, met grote licht-openingen. Uitzicht gegarandeerd! Op de 2e verdieping zijn drie slaapkamers en een complete badkamer. Wilt u de woonkamer toch liever op de begane grond? Dat kan, u kunt de functie per verdieping naar eigen wens wisselen. Het totale gebruiksoppervlak is zo’n 160 m². U kunt parkeren op een afsluitbaar parkeerterrein. Elke woning heeft een toegewezen parkeerplaats.

Landwoningen
Deze 8 bijzondere landwoningen hebben de entree en berging op de begane grond. De woningen zijn minimaal 6 meter breed en hebben een diepte van 10 meter. Het gebruiksoppervlak varieert van 166 m² tot maar liefst 220 m². De woonkamer is op de 1e verdieping, waardoor u een weids uitzicht heeft aan de voorzijde. Aan de achterzijde grenst de woonkamer aan de tuin. Op de 2e verdieping heeft u een complete badkamer en drie slaapkamers. Door de grote raampartijen heeft u overal een mooie lichtinval. De laatste 4 woningen in het blok hebben een extra verdieping die u naar eigen wens kunt indelen en waar u ook een dakterras kunt maken. Midden in het plangebied is een binnentuin die ingericht wordt als gemeenschappelijk gebied.

Dijkwoningen
De 10 dijkwoningen zijn woningen van drie verdiepingen en van vier verdiepingen. Als u wat bijzonders zoekt, zit u hier goed, want u heeft volop indelingsmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een splitlevel woning of een vide die de woonkamer met de keuken verbindt. Op de begane grond is een multifunctionele ruimte, woonkamer en keuken zijn op de 1e verdieping en de slaapkamers zijn op de 2e verdieping. De eventuele 3e verdieping kunt u naar wens indelen. Alle woningen in dit gevarieerde woonblok hebben minimaal 3 slaapkamers, een complete badkamer en toilet en een eigen tuin met berging en uitloop naar het gemeenschappelijk binnenterrein waar ook uw toegewezen parkeerplaats is. Er is één woon/werk woning waar een eigen entree gemaakt kan worden voor een kantoor of praktijk aan huis. Het gebruiksoppervlak van de woningen varieert van 145 m² tot 195 m².

Foto's

Ja, ik heb interesse in Kade 3

Meer informatie
Bel ons
0320 241 774

Delen: