menu
Beschikbaar
Nog niet bekend
Lelystad

Kade 3

Wonen in Kade 3 is waterwonen in optima forma. U woont hier pal aan het water met een spectaculair uitzicht over het Markermeer en de Bataviahaven. Direct zwemmen of varen vanuit uw eigen woning? Het kan allemaal in Kade 3!

Kade 3 is de derde en laatste fase van de nieuwbouw aan de Suyderseeboulevard in Lelystad en bestaat uit 15 appartementen, 6 kadewoningen, 8 landwoningen en 10 dijkwoningen in een opvallende, moderne architectuur. Rechte lijnen en kubistische vormen geven de woningen een stoer karakter, waarbij het vele glas garant staat voor een maximaal uitzicht.

Ziet u uzelf hier al wonen, uitkijkend over het water? Meld u dan aan als geïnteresseerde via de projectwebsite https://kade-3.nl/

De officiële verkoop van Kade 3 start op donderdag 28 maart om 17:00 uur. U bent van harte welkom tussen 17:00 en 19:00 uur bij Hajé Restaurant de Taveerne aan de Oostvaardersdijk 01-09 in Lelystad om de mooie uitgebreide brochures van de woningen en appartementen in te zien en op te halen. Ons team is ook aanwezig en beantwoordt al uw vragen over de woningen, appartementen en alle mogelijkheden.

De verkoop gebeurt volledig digitaal, via de website. U vindt op de website vanaf vrijdag 29 maart alle verkoopstukken van uw favoriete woning of appartement. Op maandag 8 april om 17:00 uur sluit de digitale inschrijving.

Foto's

Vragen? Marc Bosboom kan je alles vertellen over deze woning