menu
VERKOCHT
€ 689.000 v.o.n.
217m²

Bouwnummer

RUIMTE EN UITZICHT ZIJN DE KEY WORDS VAN DIT REEDS OPGELEVERDE NIEUWBOUW APPARTEMENT.

Wonen in Kade 3 is water wonen in optima forma. U woont hier pal aan het water met een spectaculair uitzicht over het Markermeer en de Bataviahaven. Direct zwemmen of varen vanuit uw eigen woning? Het kan allemaal in Kade 3!
Kade 3 biedt o.a.: GASLOOS - INDVIDUELE BODEMWARMTE POMP VOOR WARMTE EN KOELING - STANDAARD PV-PANELEN - WONEN BIJ HET MARKERMEER - STANDAARD COMPLETE BADKAMER EN TOILET

Appartementen
Rechte lijnen en kubistische vormen geven de appartementen een stoer karakter, waarbij het vele glas garant staat voor een maximaal uitzicht. Ziet u uzelf hier al wonen, uitkijkend over de haven en het water?
De appartementen en het penthouse zijn verdeeld over een modern complex met een strakke, eigentijdse architectuur. De verspringende gevel versterkt het moderne karakter van het pand. Het complex staat aan de voorzijde van het plangebied, recht tegenover het water. De grote glazen gevels staan garant voor een fantastisch uitzicht richting de Bataviahaven en het Markermeer.

Indeling
Door de schuifpui open te zetten, kunt u heerlijk beschut buiten zitten op uw terras. Houdt u de pui dicht, dan heeft u een prachtig verlengstuk van de woonkamer. Het appartement op de vierde verdieping heeft een oppervlakte van 217 m², daarbij twee badkamers en 4 slaapkamers. Voldoende ruimte dus voor een mooie thuiswerk plek met uitzicht.

Binnenterrein en parkeren
Het binnenterrein bestaat uit een semi-openbare ruimte. Hier bevindt zich ook de parkeerplek die aan het appartement is toegewezen. Deze worden met een slagboom afgesloten. Verder bestaat het binnenterrein uit een gezamenlijke binnentuin.

Foto's

';
';
Vragen? Francien Pardijs helpt je graag

Ja, ik heb interesse in

Meer informatie
Bel ons
0320 241 774

Delen: