menu
Verkocht onder voorbehoud
€ 169.000 v.o.n.
bovenwoning
41m²

Bouwnummer 015

Studio

Extravert Almere Buiten telt twee studio’s, dit is een van deze twee. De studio’s zijn gesitueerd boven de hoofdingang van het complex. Dit 1-kamer appartement heeft een oppervlakte van 41 m2, waarbij je wonen, werken en slapen in een ruimte combineert. Een goede keuze voor een starter op de woningmarkt.

Vereniging van Eigenaren

Ook de eigenaar van een studio wordt lid van de Vereniging van Eigenaren, die verantwoordelijk is voor het onderhoud aan het totale complex, inclusief het gemeenschappelijke parkeerterrein aan de achterzijde.
Entree

Via de centrale hal kom je met de lift of de trap op de eerste verdieping, waar deze studio is gelegen. Als je binnenkomt, heb je eerst een hal met daarin de meterkast en toegang naar de bergruimte en de badkamer.

Knus wonen

De woon- en slaapruimte in je studio heeft een oppervlak van 27 m2. Het is hier knus wonen, met plaats voor een keuken, een eethoek voor twee personen en een zithoek. In deze kamer komt ook je bed. Er is voldoende plek voor een tweepersoonsbed, maar je kunt ook overwegen hier een bedbank te plaatsen.

Maatwerk voor de keuken

Bij deze studio ben je zelf aan zet als het gaat om de inrichting van je keukenblok. Jij bepaalt wat er in komt en waar. Bij aankoop van de studio ontvang je een keukencheque ter waarde van € 3.750. Daarmee wordt de keuken op maat voor jou samengesteld.

Complete badkamer

Net zoals alle andere badkamers in Extravert is ook deze stijlvol en luxe afgewerkt met spullen van onder andere Grohe en Villeroy & Boch. Met tegelwerk tot aan het plafond, een douche voorzien van een thermostatische douchekraan, vloerverwarming, een wastafel, toilet en designradiator heeft je badkamer een luxe uitstraling.

Berging

De studio heeft een eigen berging, waar je ook de wasdroger en wasmachine kunt plaatsen. In de gemeenschappelijke berging op de begane grond heb je verder nog een eigen bergruimte voor je fiets en andere zaken die je niet direct nodig hebt.

Parkeren

Het gemeenschappelijke parkeerterrein van Extravert bevindt zich aan de achterzijde.

Foto's

Bekijk ook de andere bouwnummers

Plattegronden

';
';
Vragen? Madeleine van Rijn kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik heb interesse in

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere