menu
Beschikbaar
€ 246.000 v.o.n.
bovenwoning
70m²

Bouwnummer 042

Op welke verdieping ga jij wonen?

Dit type appartement, met een oppervlakte van 70 m2, vind je op de 4e verdieping van de laagbouw van Extravert. Dit appartement heeft een balkon aan de voorzijde, gesitueerd op het zuid-oosten. Naast een ruime woon- en eetkamer, heeft deze woning twee slaapkamers.

Vereniging van Eigenaren
Extravert Almere Buiten kent ook een Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, inclusief het gemeenschappelijk parkeerterrein. Een lidmaatschap van de VvE is wettelijk verplicht.
Entree

Via de galerij kom je je appartement binnen. Aan deze kant zijn ook de beide slaapkamers gesitueerd.

Energiezuinig wonen
Je woon- en eetkamer van 30 m2, bevindt zich aan de voorzijde van je appartement. Hier heb je ook een eigen balkon, waardoor je op mooie dagen ook lekker even buiten kunt zitten. Het is hier rustig wonen, waarbij je ook nog het voordeel hebt dat je appartement energiezuinig is. Extravert is namelijk duurzaam gebouwd.

Jouw ontwerp
De plaats waar de keuken moet komen, is een blanco canvas. Wij vinden het belangrijk dat jij zelf aangeeft hoe je keuken eruit moet zien. Welke apparatuur wil je er wel en niet in hebben? Je mag zelf dus je eigen ontwerp maken, of dat laten doen. Hiervoor ontvang je bij aankoop van dit appartement een keukencheque ter waarde van € 3.750. Zo zorgen we ervoor dat de keuken past bij jouw wensen. Je keuken is overigens voorzien van een aansluitpunt voor elektrisch koken.

Comfortabel douchen
In je nieuwe appartement ga je zeker comfortabel douchen. De badkamer is luxe en compleet ingericht met materialen van bijvoorbeeld Grohe en Villeroy & Boch. Dus met een goede thermostatische douchekraan, vloerverwarming, douche met douchescherm, wastafel, toilet en elektrische designradiator.

Ook voor het tweede toilet op de gang is gebruik gemaakt van stijlvolle materialen.

Slaap lekker
Dit appartement type heeft 2 slaapkamers. De kleinere van de twee, met een oppervlakte van 8 m2, ga je waarschijnlijk gebruiken als logeerkamer, werkkamer of misschien wel babykamer. De hoofdslaapkamer is 13 m2 groot. Beide kamers liggen op het noordwesten, waardoor ze in het algemeen vrij koel blijven omdat de zon er niet op staat. Dat slaapt wel net zo lekker.

Berging
Je woning heeft een inpandige berging, met onder andere een wasmachineaansluiting. Je fiets kun je stallen in je eigen bergruimte op de begane grond. Deze bevindt zich in de gemeenschappelijke berging.

Parkeren
Je auto parkeer je aan de achterzijde van het complex. Hier is een gemeenschappelijke parkeerplaats, bedoeld voor de bewoners van Extravert.

Foto's

Bekijk ook de andere bouwnummers

Plattegronden

';
';
Vragen? Madeleine van Rijn kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik heb interesse in

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere