menu
Alles onder optie
vanaf € 325.000 v.o.n.
Almere
Vanuit de toewijzing staan alle bouwnummers onder optie.

De Vonderij

Vind je eigen plek in de Vonderij!

In de wijk Zandpoort vind je de huizen van de Vonderij. Hier heb je het beste van twee werelden: het strand van Almere Poort om de hoek en de stad dichtbij. In deze levendige omgeving met afwisselende buurtjes komen straks 124 nieuwe koophuizen. Dit worden twee-onder-een-kaphuizen en rijhuizen vanaf circa € 325.000 v.o.n. De huizen worden ontwikkeld met extra aandacht voor gezond leven, genieten van het buiten zijn (veranda’s) en natuurlijke materialen. En fase 1 van de Vonderij gaat dit jaar nog in verkoop!

Fase 1
Fase 1 bestaat uit 43 huizen die op woensdag 19 december in verkoop gaan. Het gaat om drie type rijhuizen met een verschillende breedte, namelijk 6 meter, 5.7 meter en 5.4 meter) De komende weken komt er meer informatie beschikbaar over deze eerste huizen, zoals plattegronden en impressies, maar de eerste informatie vind je al op de projectwebsite www.devonderij.nl. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Vergeet je dan niet in te schrijven op bovenstaande website voor de nieuwsbrief. Via het aanmelden voor de nieuwsbrief maak je ook daar meteen een account aan die je nodig hebt voor toegang tot de inschrijfprocedure.

Omgeving
Zandpoort is onderdeel van Olympiakwartier West in Almere Poort. Hier heb je het beste van twee werelden: je woont er als het ware achter de duinen, met alle stadse voorzieningen en gemakken in de buurt. ‘s Zomers heb je de vrolijke reuring van het strand en de haven en ’s winters kan je lekker even uitwaaien langs het IJmeer of langs het Muiderzandpad. Ook sportievelingen komen aan hun trekken. Op een steenworp afstand heb je het Topsportcentrum Almere, met een zwembad, fitnesscentrum en diverse sporthallen. De watersporter kan bij Marina Muiderzand zijn hart ophalen.

Foto's

Downloads

Vragen? Jeroen van der Beek kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik heb interesse in De Vonderij

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere