menu
Verkocht onder voorbehoud
€ 269.900 v.o.n.
tussenwoning
114m²

De Fruithoeve

Alle ruimte om te leven!

In de landelijke omgeving van Oosterwold (Almere Hout) ontwikkelen wij De Fruithoeve.

Wonen op De Fruithoeve is wonen op een groene, duurzame en sociale manier. De bewoners zijn jong én oud: gezinnen, stellen en singles. Stuk voor stuk mensen die in de natuur willen wonen en vooral willen genieten van hun leefomgeving.

De Fruithoeve is ruim opgezet in de vorm van een hoeve en bestaat uit 24 woningen. De woningen hebben een oppervlakte vanaf 115 m2 en hebben een kavel van maar liefst 500 m2 of groter. Er zijn drie verschillende woningtypen en u kunt verder zelf bepalen hoe uw woning eruit komt te zien.

Als bewoner van De Fruithoeve kunt u ook gebruik maken van gedeelde voorzieningen als een speelweide. Ook realiseert u samen met uw buren op eigen terrein een boomgaard.

Samen ontwikkelen
U realiseert uw eigen woning en trekt daarbij samen op met uw toekomstige buren. De Fruithoeve is een ontwikkeling onder collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Door lid te worden van vereniging CPO De Fruithoeve, wordt u gezamenlijk opdrachtgever. U bent op deze manier direct betrokken bij de verdere uitwerking van het bouwplan. De gecommuniceerde prijzen zijn dan ook richtprijzen o.b.v. prijspeil heden en gebaseerd op ervaring cijfers. Zo is de prijs nog afhankelijk van keuzes die u maakt t.a.v. uw woning.

De vereniging heeft procesbegeleider Bouwsaam en BDG Architecten Ingenieurs Almere geselecteerd die hen ondersteunt. Ook zien zij erop toe dat het bouwplan voldoet aan alle eisen. Als toekomstige bewoner wordt u dus bijgestaan gedurende het gehele proces tot en met de oplevering van uw woning.

Wonen in een boomgaard
Bij De Fruithoeve staat het behoud van het landelijke en groene karakter, duurzaamheid en een zelfvoorzienend leven centraal. Meer dan de helft van onze bouwkavel blijft dan ook groen! Ons voornemen is om op dit deel een gezamenlijke boomgaard te realiseren met prachtige fruitbomen. Tuinman Johan Smits zal ons gaan helpen bij het aanleggen en onderhouden van de boomgaard. Zo kunt u straks vers fruit eten uit uw eigen boomgaard!

De ligging is ideaal
De Fruithoeve ligt slechts 15 minuten van het Stadshart Almere en op 30 minuten van Amsterdam en Utrecht. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij meerdere supermarkten en winkels in Tussen de Vaarten en de Faunabuurt. In de wijk Nobelhorst vindt u een gezondheidscentrum, school, pannenkoekenhuis en de gezellige weekmarkt.

De exacte locatie van onze bouwkavel is nog niet bekend. Bij voldoende leden gaat vereniging CPO De Fruithoeve hierover in gesprek met de gemeente. Bij het bepalen van de exacte locatie houden we rekening met uw wensen en de wensen van de andere leden.

Planning
De ledenwerving is gestart! Naar verwachting starten we medio 2019 met de bouw.

Interesse of meer informatie?
Meer informatie vindt u in de brochure, klik hiervoor op de button “download brochure”.
Heeft u interesse en/of wilt u lid worden van CPO De Fruithoeve? Klik dan op de button “contact met de makelaar”, ook kunt u de makelaar hiervoor bellen.

WONINGTOEWIJZING GESCHIEDT OP VOLGORDE VAN BINNENKOMST!

Foto's

Bekijk ook de andere bouwnummers

Plattegronden

';
';

Downloads

Ja, ik heb interesse in De Fruithoeve

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere