menu
VERKOCHT
vanaf € 380.500 v.o.n.
12 woningen
160 - 160m²

Schuurwoning

Inschrijven mogelijk tot maandag 30 november a.s. 09.00 uur

Landelijk wonen in Biddinghuizen

De authentieke sfeer van het boerenleven heeft iets magisch. Het weidse landschap van akkers en weilanden, veel ruimte in en om het huis en altijd wel iets te beleven. In het nieuwbouwproject “De 14 Erven” brengen we die nostalgische boerensfeer terug in een eigentijds nieuwbouwproject. In De Graafschap in Biddinghuizen worden op ruime kavels veertien woningen gebouwd aan de Erve Brooks. Twaalf schuurwoningen en twee boerderijwoningen. Een bijzondere mix van de charme van toen en het comfort van nu.
Omdat we tegenwoordig steeds meer tijd thuis doorbrengen is de ruimte, ligging en kwaliteit van een woning nog belangrijker geworden. Deze fraai erfwoningen zijn hier een mooi voorbeeld van!

Schuurwoningen
De grote boerenschuren dienden vroeger als opslagplaats voor hooi, gewassen of landbouwwerktuigen. De schuurwoningen van ‘De 14 Erven’ hebben onderhoudsvrije houtlook gevels en een
sfeervolle uitstraling, maar zijn van binnen modern afgewerkt en comfortabel. Elke ‘schuur’ bevat twee woningen. Opvallend is de extra grote berging op de begane grond, die eenvoudig aangepast kan worden naar jouw behoefte, bijvoorbeeld als een extra slaapkamer met badkamer of werkruimte, of als uitbreiding van je woonkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een complete badkamer, inclusief tegelwerk en luxe sanitair. Een vlizotrap leidt naar de bergzolder. De schuurwoningen zijn net als de boerderijwoningen volledig gasloos en beschikken over vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Indeling
Begane grond: Entree, hal met trapopgang, meterkast, toilet ruimte voorzien van hangcloset, fonteintje en tegelwerk. Vanuit de hal toegang tot inpandige berging met deur naar de voortuin, opstelplaats voor de wasmachine en warmtepomp. Royale tuingerichte woonkamer met grote glaspui en loopdeur en ramen tot aan de grond in de zijgevel. De woonkeuken is aan de voorzijde gesitueerd. Vanuit de woonkamer is er toegang toe een royale bijkeuken.

Eerste verdieping: overloop met aansluitend vier ruime slaapkamers waarvan twee voorzien van ramen met een frans balkon. Volledig betegelde badkamer voorzien van hangcloset, douchehoek met Easydrain en wastafelmeubel met laden.

Tweede verdieping: bergzolder bereikbaar middels vlizotrap, royale bergruimte voorzien kopgevel ramen en opstelplaats WTW-unit.

Iedere woning van De 14 Erven voldoet aan de hoge duurzaamheidseisen van deze tijd. Zo wordt de woning volledig gasloos gebouwd en uitstekend geïsoleerd. Een water/water warmtepomp met bodemlus zorgt er in combinatie met vloerverwarming voor dat je altijd een aangenaam binnenklimaat in de woning hebt. In de zomer kan het systeem de woning op een natuurlijke manier een paar
graden koelen. Optioneel is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen op het dak van de woning om de energielasten te verlagen.

Bijzonderheden
* Gasloos
* Voorzien van warmtepomp met bodemlus
* Warmtepomp is geschikt om te verwarmen en (beperkt) te koelen
* Geheel voorzien van vloerverwarming
* Zeer ruime kavels met achterom
* 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
* Woningborg garantie- en waarborgregeling

Foto's

Prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
1
€ 392.500 v.o.n.
Verkocht
2
€ 383.500 v.o.n.
Verkocht
3
€ 383.500 v.o.n.
Verkocht
4
€ 383.500 v.o.n.
Verkocht
5
€ 383.500 v.o.n.
Verkocht
6
€ 382.500 v.o.n.
Verkocht
7
€ 380.900 v.o.n.
Verkocht
8
€ 392.500 v.o.n.
Verkocht
11
€ 394.500 v.o.n.
Verkocht
12
€ 382.500 v.o.n.
Verkocht
13
€ 380.500 v.o.n.
Verkocht
14
€ 397.500 v.o.n.
Verkocht
';
';
Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik heb interesse in Schuurwoning

Meer informatie
Bel ons
0321 336 111

Delen: