menu
VERKOCHT
vanaf € 379.900 v.o.n.
Biddinghuizen

De 14 Erven

Inschrijven mogelijk tot maandag 30 november a.s. 09.00 uur

Landelijk wonen in Biddinghuizen

De authentieke sfeer van het boerenleven heeft iets magisch. Het weidse landschap van akkers en weilanden, veel ruimte in en om het huis en altijd wel iets te beleven. In het nieuwbouwproject “De 14 Erven” brengen we die nostalgische boerensfeer terug in een eigentijds nieuwbouwproject. In De Graafschap in Biddinghuizen worden op ruime kavels veertien woningen gebouwd aan de Erve Brooks. Twaalf schuurwoningen en twee boerderijwoningen. Een bijzondere mix van de charme van toen en het comfort van nu.
Omdat we tegenwoordig steeds meer tijd thuis doorbrengen is de ruimte, ligging en kwaliteit van een woning nog belangrijker geworden. Deze fraai erfwoningen zijn hier een mooi voorbeeld van!

Schuurwoningen
De grote boerenschuren dienden vroeger als opslagplaats voor hooi, gewassen of landbouwwerktuigen. De schuurwoningen van ‘De 14 Erven’ hebben onderhoudsvrije houtlook gevels en een
sfeervolle uitstraling, maar zijn van binnen modern afgewerkt en comfortabel. Elke ‘schuur’ bevat twee woningen. Opvallend is de extra grote berging op de begane grond, die eenvoudig aangepast kan worden naar jouw behoefte, bijvoorbeeld als een extra slaapkamer met badkamer of werkruimte, of als uitbreiding van je woonkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een complete badkamer, inclusief tegelwerk en luxe sanitair. Een vlizotrap leidt naar de bergzolder. De schuurwoningen zijn net als de boerderijwoningen volledig gasloos en beschikken over vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Boerderijwoningen
De boerderijwoningen doen, zoals de naam al aangeeft, denken aan de oude boerderijen van het Hollandse platteland. Kenmerkend zijn de grote kap en lage gootlijn met gedetailleerde afwerking.
De twee boerderijwoningen hebben een gespiegelde indeling, zodat je kunt kiezen uit een straatgerichte woonkamer of een tuingerichte woonkamer. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een separaat toilet en een complete badkamer inclusief tegelwerk en luxe sanitair. Op de bergzolder is genoeg plaats voor al je spullen en dierbare herinneringen. De boerderijwoningen zijn volledig gasloos en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Iedere woning van De 14 Erven voldoet aan de hoge duurzaamheidseisen van deze tijd. Zo wordt de woning volledig gasloos gebouwd en uitstekend geïsoleerd. Een water/water warmtepomp met bodemlus zorgt er in combinatie met vloerverwarming voor dat je altijd een aangenaam binnenklimaat in de woning hebt. In de zomer kan het systeem de woning op een natuurlijke manier een paar graden koelen. Optioneel is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen op het dak van de woning om de energielasten te verlagen.

Bijzonderheden
* Gasloos
* Voorzien van warmtepomp met bodemlus
* Warmtepomp is geschikt om te verwarmen en (beperkt) te koelen
* Geheel voorzien van vloerverwarming
* Zeer ruime kavels met achterom
* 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
* Woningborg garantie- en waarborgregeling

Woningtypes

Schuurwoning

vanaf € 380.500 v.o.n.
Biddinghuizen
12 woningen

Boerderijwoning

€ 379.900 v.o.n.
Biddinghuizen
2 woningen

Prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
1
€ 392.500 v.o.n.
Verkocht
2
€ 383.500 v.o.n.
Verkocht
3
€ 383.500 v.o.n.
Verkocht
4
€ 383.500 v.o.n.
Verkocht
5
€ 383.500 v.o.n.
Verkocht
6
€ 382.500 v.o.n.
Verkocht
7
€ 380.900 v.o.n.
Verkocht
8
€ 392.500 v.o.n.
Verkocht
9
€ 379.900 v.o.n.
Verkocht
10
€ 379.900 v.o.n.
Verkocht
11
€ 394.500 v.o.n.
Verkocht
12
€ 382.500 v.o.n.
Verkocht
13
€ 380.500 v.o.n.
Verkocht
14
€ 397.500 v.o.n.
Verkocht

Foto's

Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik heb interesse in De 14 Erven

Meer informatie
Bel ons
0321 336 111

Delen: