menu
BESCHIKBAAR
vanaf € 673.300 v.o.n.
Almere

Boss - Overgooi, Noord III

WONEN IN JE EIGEN BOSS

De inschrijving van fase III van het project Boss Noord is helaas gesloten. Alle bouwnummers zijn inmiddels verkocht.
Je kunt je nog wel opgeven als geïnteresseerde voor Boss Zuid. Lees meer over het project op de projectwebsite.

HIER IS ALLES GROEN, GROENER, GROENST
In BOSS gaan we het helemaal anders doen. Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos, met Almere-Haven vlakbij, bouwen we namelijk een duurzame villawijk én een nieuw bos. Een bos waarin je woont in een exclusieve villa, op een enorme kavel van minimaal 1.500 m2, met bomen tot aan je voordeur. Het bos is van jou en van je buren. Samen worden jullie de eigenaren van jullie eigen bosrijke resort. Hier draait alles om groen, groener, groenst!

Hoe werkt het dan in BOSS? Je begint met het kiezen van een kavel, daarna kies je een woningtype en vervolgens bepaal je waar en hoe je jouw eigen woning op de kavel wilt zetten. Elke kavel is daarbij uniek en elke kavel krijgt dan ook zijn eigen zogenaamd kavelpaspoort. Op dit paspoort, staan de maten van de kavel en de voorwaarden waaraan moet worden voldaan om jouw huis te laten bouwen. We begeleiden je natuurlijk stap voor stap bij dit proces.

In BOSS bepaalt de ontwikkelaar niet welke woning op welke kavel komt of hoe groot hij wordt. Dat doe je zelf!

OOK-architecten heeft drie woningvarianten gemaakt. Daaruit kies jij de woning die bij jou past. We hebben type Salix (van circa 127m2 gbo), type Tilia (van circa 160m2 gbo) en type Robinia (van circa 198m2 gbo).

Elke woning kun je vervolgens naar eigen smaak aanvullen, uitbreiden en samenstellen. Je kunt de plek op de kavel bepalen, je kunt de indeling aanpassen en je kunt kiezen uit verschillende gevelafwerkingen. Geen woning in BOSS wordt hetzelfde, je creëert jouw eigen unieke woning op het landgoed BOSS. Jij bent de baas!

Foto's

Vragen? Onze makelaar helpt je graag

Ja, ik heb interesse in Boss - Overgooi, Noord III

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen: