menu
Verkocht
€ 228.500 v.o.n.
hoekwoning
131m²

Bouwnummer 7

Welkom in de nieuwste wijk van Dronten 'Het Palet'. In deze mooie nieuwe woonwijk komen 22 energiezuinige woningen aan de straat Zaaier te liggen. Deze ruime woningen zijn maar liefst ruim 10 meter diep en hebben een breedte van bijna 6 meter. De woningen worden compleet geleverd met keuken, badkamer, toilet en tegels.

Dronten
In Dronten vindt jong en oud alles wat het leven plezierig maakt: ruimte, groen, water, sport, uitgaan, scholen en een modern en sfeervol winkelcentrum. Kenmerkend zijn de ruime en kindvriendelijke woonwijken. De grote variatie in woningen, de vele voorzieningen en de optimale bereikbaarheid via weg én spoor, maken Dronten tot een aantrekkelijke woonomgeving.

Het Palet
Een wijk met een geheel eigen identiteit en uitstraling door het welstandsvrije beleid. Het nabij gelegen Wisentbos biedt fijne fiets- en wandelmogelijkheden. Kinderen kunnen hier genieten van mooie, centraal gelegen speelvoorzieningen, waaronder het fantastische speeleiland in de wateras. En voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum van de wijk, waar ook een gezondheidscentrum, een sporthal en drie basisscholen zijn gevestigd.

Duurzaamheid is een belangrijk gegeven voor nu en voor de toekomst, waar de voordelen van lage maandelijkse lasten alsmede riante financieringsvoordelen mee gepaard gaan.

Enkele kenmerken van de woningen:

* zeer energie zuinig, en hierdoor hogere hypotheek mogelijk
* zuid dak geheel voorzien van geïntegreerde zonnepanelen
* badkamer voorzien van douche, wastafel en hangtoilet en tegels
* keuken voorzien van keramisch kookplaat, combimagnetron, afzuigkap met koolstof filter, koelkast, spoelbak en tegels
* zeer goed geïsoleerd
* woning voor de toekomst

Koopsommen vanaf € 196.500,- v.o.n.

Foto's

Bekijk ook de andere bouwnummers

Plattegronden

';
';

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 7

Meer informatie
Bel ons
0321 336 111

Delen:


Het team van Van der Linden Dronten