menu
Verkocht
vanaf € 267.500 v.o.n.
Haarlem

Loftappartementen Jennerstate

Ben jij op zoek naar een ruim, comfortabel en betaalbaar appartement? De ‘Jennerstaete’ biedt ruime appartementen (1, 2 of 3 slaapkamers), tussen de 69 m² - 124 m².
Begin hier je wooncarrière als starter, of verhuis je van een woonhuis naar een royaal, gelijkvloers appartement. De appartementen zijn reeds voorzien van behangklare stucwanden en worden opgeleverd met een moderne- en luxe badkamer, hoog plafond, een loggia en royale berging.

De ligging is ideaal; de appartementen liggen op loopafstand van het gezellige winkelcentrum van Schalkwijk. De opstappunten van de snelbusverbinding Zuidtangent en uitvalswegen naar onder andere Amsterdam en Schiphol zijn tevens in de directe nabijheid. Er wordt in de omgeving een nieuw park aangelegd (Aziëpark) met o.a. een prachtige waterpartij en veel aandacht voor groen. En het mooie is: je bent dichtbij de levendige binnenstad van Haarlem met al zijn gezelligheid. Binnen 15 minuten sta je op de Grote Markt van Haarlem. Bos, duinen en strand zijn eveneens goed te bereiken per fiets of auto.

Foto's

Vragen? Michiel Trossèl kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik heb interesse in Loftappartementen Jennerstate

Meer informatie
Bel ons
023 22 00 002

Delen: