menu
Verkocht
vanaf € 439.000 v.o.n.
Almere
1 type woning
16 woningen

Zilvermere

Fraai vorm gegeven geschakelde villa in jaren 30 stijl ontworpen met materialen en technieken conform hedendaagse kwaliteitseisen. Met oog voor detail gecreëerde stijl elementen als ruime dak overstekken, aangebouwde berging met luifel en veel glas in voor- en achterzijde. Dit alles op grote kavels vanaf ca. 389 m2 tot ca. 520 m2 met een gebruiksoppervlak, inclusief garage, vanaf ca. 190 m2.

Gelegen in Villapark Vogelhorst, aan de Zilvermeeuwlaan in Almere Hout, wordt het project Zilvermere gerealiseerd, 16 geschakelde villa's. In twee fases verkocht, eerste fase 10 woningen, tweede fase 6 woningen. Krachtige uitstraling door en op elkaar afgestemde kleur van stenen, en bijpassende kleur van de voeg voorzien van doorlopende lijnen welke een verbindend element zijn tussen de villa's.

Uniek aan het project Zilvermere is de keuzevrijheid. Onder architectuur bepaalde kleuren in stenen en dakpan, en welke ongelimiteerd met elkaar te combineren zijn ongeacht de keuze van uw buren. Uniek in een geschakelde villa. Ook zijn er een drietal verschillende plattegronden ontwikkelt waaruit gekozen kan worden.
Daarnaast is aan de voor- en achtergevel evenveel aandacht besteed, zij het dat de achtergevel gespiegeld is aan de voorgevel. Hiermee is de uitstraling van de voorzijde van de ene woning gelijk aan de achterzijde van de andere woning.

Er zijn drie varianten gemaakt voor de indeling van de woning, te weten type Zilverlelie, Zilverwilg en Zilverbeek. Op elke gewenste kavel kan één van deze varianten gekozen worden.

Begane grond:
Ruime entree met meterkast, nette toiletruimte met zwevend toilet en wastafel, trap naar 1e verdieping en toegang tot de woonkamer.
De brede woonkamer (inwendig ca. 6,3 meter breed!) is voorzien openslaande deuren naar de tuin.
De royale keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Mogelijkheden genoeg voor bijvoorbeeld het plaatsen van een kookeiland en eettafel.
De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, behangklare wanden en gesausd plafond.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de drie (of vier) ruime slaapkamers (18, 15 en 12 m2) en een luxe badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet (bij type Zilverlelie is dit een separaat toilet op de verdieping).

2e verdieping:
Via een vaste trap te bereiken. Op deze verdieping is optioneel een extra slaapkamer mogelijk, eventueel voorzien van een dakraam en/of dakkapel.

Tuin:
Zowel aan de voorzijde als achterzijde is de tuin gelegen. (enkele kavels beschikken zelfs over een zij tuin) De tuin is ca. 22 meter diep en gelegen op het Zuidwesten (verkoop fase 1: kavel 1 tot en met 10) of Oosten (kavel 11 tot en met 16). De kavel ligging is zo diep dat er op elk moment van de dag zon aanwezig in de tuin.

Bijzonderheden:
· Wonen aan een echte laan in een Villawijk.
· Zeer fraai ontwerpen jaren 30 stijl geschakelde villa
· Groot groter grootst, 190 m2 GO inclusief garage
· Lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin.
· Drie/ vier (of mogelijk vijf) grote slaapkamers van 18, 15 en 12 m2
· Een 17 meter diepe tuin of zelfs nog groter bij hoekkavels
· Eigen oprit naar de kavel met parkeren op eigen terrein
· Berging/garage gekoppeld aan de villa, niet geschakeld
· Keuken aan voorzijde
· Energiezuinig, EPC 0,4
· Onderhoudsarme woning
· Grote voortuin, ca. 5 meter
· Kavel van 389 m2 tot 520 m2 beschikbaar

De prijzen zijn vanaf ca. € 439.000,- tot € 495.000,- v.o.n.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Woningborg voorwaarden.

Zilvermere is een project van TwinPire.

Foto's

Downloads

Ja, ik heb interesse in Zilvermere

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere