menu
Verkocht onder voorbehoud
€ 248.000 v.o.n.
bovenwoning
75m²

Bouwnummer 036

Dit appartement bevind zich op de 3e verdieping van de laagbouw van Extravert. Het appartement (75 m2) heeft het balkon aan de voorzijde. Naast een ruime woon- en eetkamer, hebben deze woningen twee slaapkamers.

Vereniging van Eigenaren
Net zoals de andere eigenaren van een appartement in Extravert, word je lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, inclusief het gemeenschappelijk parkeerterrein.
Entree

Je komt bij je voordeur via de hoofdentree van Extravert, met de lift en het trappenhuis om de hoek.

Open keuken
Je woon- en eetkamer van 32 m2, heeft een open keuken. Dus als je vrienden op bezoek hebt, en je staat te koken, kun je ondertussen gezellig verder praten. Dat worden lange avonden aan de eettafel. En natuurlijk ontbreekt ook hier een balkon niet, zodat je ook lekker even buiten kunt zitten.

Een keuken zoals jij hem wilt
Als je dit appartement komt bezichtigen, zie je dat er nog geen keuken in zit. Die zijn we niet vergeten, maar wij vinden het belangrijk dat jij zelf aangeeft hoe je keuken eruit moet zien. Welke apparatuur wil je er wel en niet in hebben? Je mag zelf dus een ontwerp maken, of dat laten doen. Houd er daarbij rekening mee dat je keuken is voorzien van een aansluitpunt voor elektrisch koken. Bij aankoop van dit appartement ontvang je een keukencheque ter waarde van € 3.750. Zo zorgen we er samen voor dat je keuken past bij jouw wensen.

Prima badkamer
Een prima badkamer, stijlvol en luxe ingericht. We gebruiken daarvoor producten van bijvoorbeeld Grohe en Villeroy & Boch. Je badkamer wordt afgewerkt met tegelwerk tot aan het plafond, een goede thermostatische douchekraan, vloerverwarming, douche met douchescherm, wastafel, toilet en elektrische designradiator.

Ook voor het tweede toilet op de gang maken we gebruik van stijlvolle materialen.

Twee slaapkamers
Ook dit appartement type heeft 2 slaapkamers. De kleinere van de twee is 10 m2 groot, de grootste 14 m2. Dat worden dus een hoofdslaapkamer en een logeerkamer of werkkamer of fitnesskamer of… Mogelijkheden te over. Omdat beide kamers op het noordwesten liggen, krijgen ze geen direct zonlicht. Hierdoor blijven ze over het algemeen vrij koel.

Berging
Ook deze woning heeft een inpandige berging, met onder andere een wasmachine- en wasdrogeraansluiting. Je fiets stal je in je eigen bergruimte op de begane grond. Deze bevindt zich in de gemeenschappelijke berging.

Parkeren
Aan de achterzijde van het complex is de gemeenschappelijke parkeerplaats behorend bij Extravert.

Foto's

Bekijk ook de andere bouwnummers

Plattegronden

';
';

Ja, ik heb interesse in

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere