menu
Verkocht onder voorbehoud
€ 256.000 v.o.n.
bovenwoning
75m²

Bouwnummer 040

Dit appartement vind je op de 4e verdieping van de laagbouw van Extravert. Hier heb je een vrij uitzicht op het zuid-oosten. Gelegen aan het eind van de galerij, dus ook vrij rustig. Een appartement met veel daglicht en een totale oppervlakte van iets meer dan 75 m2. De groenvoorziening aan je balkon is een van de typische elementen van Extravert.

Vereniging van Eigenaren

Het lidmaatschap van de Vereniging van Eigenaren (VvE) is voor elke eigenaar van een appartement in Extravert verplicht. De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, inclusief het gemeenschappelijk parkeerterrein.

Entree
Aan het eind van de galerij bevindt zich de entree van deze hoekappartementen. Na binnenkomst ga je door de gang naar de woonkamer. Links en rechts van je de slaapkamers, de berging, de badkamer en het tweede toilet.

Lekker wonen
Je woon- en eetkamer met open keuken heeft een oppervlakte van 30 m2. Door de grote ramen heb je veel daglicht. Op een mooie zomeravond is het goed toeven op je balkon, waar je kunt genieten van de ondergaande zon. Dit is zo’n appartement waarvan je zegt: “Het is hier lekker wonen.”

Jouw eigen keuken
De keuken draagt straks jouw stempel, je bepaalt namelijk zelf hoe deze eruit komt te zien. Houd er daarbij wel rekening mee dat je keuken is voorzien van een aansluitpunt voor elektrisch koken. Bij aankoop van een van deze appartementen ontvang je een keukencheque ter waarde van € 3.750. Je kunt dus zelf kiezen, bijvoorbeeld over het aantal kastjes dat je wilt en of er wel of niet een vaatwasser in moet. Maar dan heb je wel jouw eigen keuken.

Luxe uitstraling
Met de keuze voor producten van bijvoorbeeld Grohe en Villeroy & Boch hebben we je badkamer een luxe uitstraling gegeven. Dat zit bijvoorbeeld ook in details als een douchegoot in plaats van een putje, de thermostatische douchemengkraan en de aanwezige vloerverwarming. Hier krijg je geen koude voeten!

Het gastentoilet bevindt zich in de gang.

Twee slaapkamers
De grootste (14 m2) van de twee slaapkamers in je appartement ga je waarschijnlijk gebruiken als hoofdslaapkamer. De tweede kamer heeft een oppervlakte van 7 m2. Dat wordt dan je logeer- of werkkamer, misschien wel een babykamer of je privé fitnessruimte. Al over nagedacht?

Berging
De berging in je appartement heeft aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Je fiets kun je kwijt in je eigen berging op de begane grond, onderdeel van de gemeenschappelijke berging.

Auto parkeren
Aan de achterzijde van het complex vind je de gemeenschappelijke parkeerplaats. Hier kun je de auto kwijt.
Bekijk ook de andere bouwnummers

Plattegronden

';
';

Ja, ik heb interesse in

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere