menu
Beschikbaar
€ 539.500 v.o.n.
vrijstaande woning
150m²

Vogelhorst Villa's

Project Bouwsaam Villa’s

Wilt u uw eigen woning realiseren op een door u zelf uitgekozen kavel? Dan is één van de Bouwsaam Villa's wellicht iets voor u!

Ontstaan vanuit het project Vogelhorst Villa's, is het nu mogelijk om deze woningen ook op andere kavels te laten bouwen. U kunt, op elke door u gewenste kavel - onder deskundige begeleiding van Bouwsaam en de architect - uw eigen droomhuis realiseren. Een comfortabele villa, geheel naar eigen wens ingedeeld.

Kies en reserveer dus zelf uw kavel bij Gemeente Almere. U kunt een optie nemen op een kavel via de kavelkaart van Almere.

De keuze voor indeling, oppervlakte en afwerking van de woning is helemaal aan u. Er zijn meerdere kavels beschikbaar (zie kavelkaart Almere), waarop ruimte is voor vrijstaande villa’s van 150 m2 tot 180 m2 of groter.
Deze verschillende woningtypen vormen de basis voor het ontwerp en dienen als uitgangspunt voor het verder op maat maken van uw woning. De architect staat u daarin bij. Zo kunt u onder professionele begeleiding uw woning - binnen de gestelde kaders - geheel naar wens ontwerpen.

Ter inspiratie en om u alvast een idee te geven hoe u de woning kunt indelen, zijn er voorbeeldplattegronden gemaakt. U bent uiteraard vrij om daar in overleg met de architect zelf invulling aan te geven.

Het ontwerp van de woning is niet gekoppeld aan een specifieke kavel. U kunt dus zowel het woningtype kiezen als uw gewenste kavel. Dit kan ook in andere gemeentes, laat ons weten waar u graag zou willen bouwen en wij denken met u mee.

De gecommuniceerde prijzen zijn prijzen inclusief een geschatte kavelprijs van € 240.000,-. Hiermee kunt u dus rekening houden. Indien u een kavel vindt die meer kost, zal de VON-prijs van uw woning stijgen. Indien u een kavel vindt die minder kost, zal de VON-prijs van uw woning dalen.

Indien u vragen heeft over het proces of over 1 van de ontwerpen, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Foto's

Bekijk ook de andere bouwnummers

Plattegronden

';
';

Downloads

Ja, ik heb interesse in Vogelhorst Villa's

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere