menu
Verkocht onder voorbehoud
€ 251.000 v.o.n.
bovenwoning
75m²

Bouwnummer 006

Uitzicht op het zuidoosten

Gelegen op de 1e verdieping van de laagbouw van Extravert, biedt dit appartement een vrij uitzicht op het zuidoosten. Er is veel daglicht in dit appartement, waardoor het een lichte uitstraling heeft. Dat maakt het een plek waar je je snel thuis voelt. De totale oppervlakte bedraagt 75 m2, waarvan bijna 30 m2 voor de woonkamer met open keuken.

Vereniging van Eigenaren

Het lidmaatschap van de Vereniging van Eigenaren (VvE) is een verplichting als je eigenaar bent van een appartement in Extravert. De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, inclusief het gemeenschappelijk parkeerterrein.

Entree
De entree van dit hoekappartement bevindt zich aan het einde van de galerij van de laagbouw van Extravert. Via de gang loop je door naar de woonkamer. Aan de gang zitten de slaapkamers, de berging, de badkamer en het tweede toilet.

Kom binnen!
Dat zeg je straks met plezier tegen je gasten als je hier woont. De woonkamer van 30 m2 is licht, door het daglicht dat binnenvalt door de vele ramen. Buiten zit je ook prettig, met een balkonterras op het zuidwesten. Daar profiteer je een groot deel van de dag van de zon. Dankzij de karakteristieke plantenbakken tegen de zijgevel van Extravert, heb je het groen vlakbij en op ooghoogte.

Een keuken in jouw stijl
Bij de ontwikkeling van Extravert hebben we rekening gehouden met de wensen van toekomstige bewoners. Voor wat de keuken betreft doen we dat in het extreme. Jij bepaalt namelijk zelf hoe deze eruit komt te zien. Bij aankoop van dit appartement ontvang je een keukencheque van € 3.750. Hiermee richt je de keuken in jouw stijl in, passend bij jouw woonwensen. Houd er wel rekening mee dat je keuken is voorzien van een aansluitpunt voor elektrisch koken.

De badkamer is compleet
Eigenlijk moeten we zeggen: compleet en luxe, want dat is zeker het geval. Bij de inrichting van de badkamer hebben we gekozen voor kwaliteitsproducten van bijvoorbeeld Grohe en Villeroy & Boch. Je badkamer is voorzien van vloerverwarming, douche met douchescherm, wastafel, toilet en elektrische designradiator. Het gastentoilet, dat ook luxe is afgewerkt, bevindt zich in de gang.

Goedenacht
In dit appartement heb je twee slaapkamers tot je beschikking, waarvan je grootste (14 m2) waarschijnlijk zult gebruiken als hoofdslaapkamer. De andere kamer heeft een oppervlakte van 7 m2, dus prima als logeer- en werkkamer, als babykamer of als je privé fitnessruimte. De keuze is aan jou.

Berging
Je appartement heeft een berging met wasmachine- en wasdrogeraansluiting. In de gemeenschappelijke berging op de begane grond, heb je een eigen fietsenberging.

Parkeren
Je auto parkeer je op de gemeenschappelijke parkeerplaats aan de achterzijde van het complex.

Foto's

Bekijk ook de andere bouwnummers

Plattegronden

';
';

Ja, ik heb interesse in

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere