menu
Verkocht
€ 165.000 v.o.n.
723m²

Bouwnummer 268

Op iedere 1e en 3e zondag van de maand ben je tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom in het Infocenter op Buitenhof (Kraaienhof 2) om informatie af te halen of jouw vragen te stellen. Voor een individueel gesprek op doordeweekse dagen, ook in de avonduren, kun je een afspraak maken met Marc Luza via 0320-260004.

Project:

Zie je het voor je? Een vrijstaande villa met een riante tuin waar je werkelijk alle ruimte hebt, of misschien heb je je droomhuis wel op papier gezet en ben je nu alleen nog op zoek naar een bouwkavel. Op Buitenhof vind je jouw Woonschat. Behalve het woningtype valt er namelijk nog veel meer te kiezen. Zo worden er verschillende woningtypen gerealiseerd en kun je kiezen uit diverse woonsferen. Daarnaast kun je ieder woningtype ook nog geheel naar maat laten uitbreiden of aanpassen. Wil je een garage of liever een extra werkkamer op de begane grond? Op Buitenhof wordt jouw droom werkelijkheid. Dus hoe ziet jouw ideale woning eruit? Buitenhof is echt een heerlijke plek om te wonen.

Daarnaast worden de types 14, 15, 16 en 17 ook al volledig gasloos aangeboden. Hierbij wordt ieder type verwarmt door een warmtepompsysteem welke buitenlucht omzet in een comfortabele warmte. In de zomer kun je hier zelfs optioneel mee koelen. Dit verwarmingssysteem wordt aangesloten op de vloerverwarming welke op de begane grond en eerste verdieping van de woning wordt toegepast. Dit verwarminssysteem is op de 1e verdieping zelfs per ruimte regelbaar. Daarnaast worden de noodzakelijke bouwkundige en installatietechnische voorzieningen getroffen om dit systeem zo efficiënt mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan extra zonnepanelen, een geïsoleerde garage, of mooie geïsoleerde houten garagedeuren. Optioneel kun je kiezen voor het plaatsen van extra zonnepanelen op het dak om je jaarlijkse energiekosten nog meer te beperken. Tijdens het gesprek met de installateur kun je bovendien de installatie geheel op maat laten aanpassen.

Naast de door de ontwikkelaar opgezette verkaveling is het mogelijk om een ander woningtype of het bestaande woningtype in een andere uitstraling (sfeer) op de gewenste kavel te realiseren.

De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, vanaf 600 tot wel 1.477 m², langs lommerrijke lanen. De prachtige groene inrichting en waterpartijen geven de omgeving een parkachtige uitstraling. Wat het leven op Buitenhof helemaal aangenaam maakt, zijn de voorzieningen die je hier treft. Wat dacht je van een restaurant bij je om de hoek of de fitness, sauna, zwembad en tennisbaan op loopafstand? Het leven op Buitenhof is echt aangenaam!

Omgeving:

Buitenhof bevindt zich ook nog eens in een fantastische omgeving. Naast dé Woonschat heeft Lelystad namelijk nog zoveel meer te bieden. Van rustgevende natuurgebieden tot uitgestrekte plassen en woeste graslanden. Wandelen, fietsen, bootje varen … je komt hier helemaal tot rust.

Winkelen, een sportieve activiteit of een culturele avond … Lelystad biedt het allemaal. In de nabijheid o.a. winkelcentra en scholen, maar ook een golfbaan waar je een balletje kunt slaan. Behalve het complete centrum van Lelystad, biedt fashion outlet Bataviastad, ruim 100 winkels waar je heerlijk kunt shoppen.

Kortom, Lelystad biedt alles om aangenaam te kunnen wonen.


Een Buitenkans
Ongekende privacy, ruime kavels, wonen in een parkachtige setting en brede architectonische mogelijkheden zijn slechts enkele redenen om voor een bouwkavel in het plan Buitenhof te kiezen. Een bouwkavel in Buitenhof is precies wat je zoekt als je op deze geweldige locatie wilt wonen, maar toch een eigen woning wilt laten ontwerpen.

Kavelkeuzes
Met kavelbreedtes van 14 of 18 meter en kaveldieptes van 31 tot ruim 45 meter heb je op een bouwkavel voldoende mogelijkheden om een droomwoning te realiseren en te genieten van de ruimte, vrijheid en privacy die je altijd al gewenst hebt.


Naast de keuze uit een 14 of 18 meter brede kavel is er de keuze uit twee typen kavels:

1. Kavels grenzend aan de Oostervaart.
Deze kavels worden door een ringsloot en een rij bomen afgeschermd van de Oostervaart. Deze zone zorgt voor een natuurlijke afscherming die de privacy nog meer versterkt.
2. Kavels grenzend aan het openbare park.
Hier heb je een fabuleus uitzicht over het openbare groen binnen het park. Door de natuurlijke overgang tussen kavel en park wordt het park een verlengde van de tuin.

Heeft u liever een kavel grenzend aan de waterpartij, kijk dan bij Fase 2 Groenendaal
Hierbij heb je een geweldig uitzicht over het openbare groen binnen het park en woon je tevens aan het water dat gedeeltelijk jouw eigendom is. Kopers van kavels die grenzen aan deze waterpartij hebben tevens de mogelijkheid om een houten steiger of terras over het water aan te leggen.

Groene inpassing met voldoende privacy
De groene haag aan de voorzijde van de kavels, welke reeds door de ontwikkelaar wordt geplant, zorgt voor een natuurlijke overgang tussen de groene openbare ruimte en de kavels. Ter plaatse van de inrit, die toegang biedt tot de oprit waar in de meeste gevallen 2 auto’s op geparkeerd kunnen worden, mag de haag onderbroken
worden door vormgevingselementen zoals sierhekken en gemetselde muurtjes. Om het groene karakter van het plan over te brengen op de kavels dienen de zijerfgrenzen, welke grenzen aan het openbare gebied, ook een groen karakter te krijgen. Hier mogen bijvoorbeeld hagen maximaal 2 meter hoog zijn. Hierdoor blijft voldoende zicht op de kavel en de woning, maar blijft de privacy gewaarborgd.

Bouwvoorschriften en het Beeldkwaliteitsplan
Om de groene overgang tussen de lanen en de kavels te waarborgen, mag in een zone van minimaal 7 meter vanaf de voorzijde van de kavel geen bouwwerk worden gebouwd. Het bebouwingsvlak waarop de woning gebouwd mag worden, is minimaal 21 meter diep. De architectuur van de woningen in het gehele plan heeft een landelijk karakter dat aansluit op de parkachtige omgeving. Om dit landelijke karakter te waarborgen, zijn er binnen het Beeldkwaliteitsplan richtlijnen opgegeven voor de openbare ruimte, de kavelinrichting, de architectonische uitstraling en verdere voorschriften van de woningen. Door de woningen aan het Beeldkwaliteitsplan en Bestemmingsplan te toetsen, blijft de kwaliteit van het plan gewaarborgd. Voor verdere aanvullende informatie betreffende de bouwvoorschriften en de architectuur kan bij de betreffende makelaars het Bestemmingsplan en het Beeldkwaliteitsplan worden opgevraagd.

Procedure
Nadat de gewenste kavel is gekozen, kan de eigen architect starten met het ontwerpen van de woning. Om het hoge ambitieniveau te realiseren, worden de afzonderlijke woningontwerpen getoetst door de supervisor. Deze
supervisor beoordeelt op gezette tijden en in de verschillende stadia van het ontwerpproces het SO (schetsontwerp) het VO (voorontwerp) en het DO (defi nitief ontwerp). De supervisor voor ‘Buitenhof’ is Zeelenberg Architectuur. Nadat je als koper van een vrije bouwkavel deze procedure hebt doorlopen en de supervisor het definitieve ontwerp heeft geaccordeerd, kun je de omgevingsvergunning bij de gemeente
Lelystad gaan aanvragen.

Foto's

Bekijk ook de andere bouwnummers
';
';

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 268

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere