menu
Verkocht onder voorbehoud
€ 262.500 v.o.n.
bovenwoning
84m²

Bouwnummer 004

Met een tuintje
Dit appartement van ruim 84 m2 bevindt zich op de begane grond van de laagbouw van Extravert. Aan de straatzijde heb je een terras. Daarnaast een klein tuintje, geflankeerd door manshoge plantenbakken, kenmerkend voor de vormgeving van Extravert. Een complex wat niet alleen qua kleur groen is, maar ook qua energielabel, alle appartementen hebben namelijk energielabel A.

Vereniging van Eigenaren
Net zoals de andere eigenaren van een appartement in Extravert, word je lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, inclusief het gemeenschappelijk parkeerterrein.

Wonen, eten en relaxen
Vanuit de entreehal aan de voorzijde, loop je de grote woonkamer in met open keuken, samen 41 m2. Hier kun je met speels gemak je zithoek en eethoek kwijt. En dan heb je ook nog ruimte over om een werkhoekje te maken of voor die lekkere fauteuil, waarin je heerlijk kunt relaxen.

Een keuken naar eigen smaak
Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt helemaal voor keukens. Daar wil jij toch ook het liefst je eigen invulling aan geven? Dat kan hier, want je ontvangt bij aankoop van je appartement een keukencheque ter waarde van € 3.500. Zodat jij een keuken kan laten plaatsen die aansluit bij jouw wensen. Houd er daarbij wel rekening mee dat je keuken is voorzien van een aansluitpunt voor elektrisch koken.

Complete badkamer
Je badkamer in dit appartement is compleet en luxe afgewerkt. Daarvoor zijn stijlvolle producten gebruikt van bijvoorbeeld Grohe en Villeroy & Boch. En wat dacht je van vloerverwarming? Heerlijk toch! Een douche met douchescherm, wastafel, toilet en elektrische designradiator maken het geheel compleet. Het gastentoilet, ingericht met luxe materialen, bevindt zich in de gang.

Slaapkamers
De grootste van de twee slaapkamers in dit appartement meet 14 m2, de ietwat kleinere 9 m2. Door veel lichtinval is de hoofdslaapkamer een heerlijke plek om te zijn.

Achteringang
Via de gemeenschappelijke berging aan de achterzijde van het complex heb je nog een tweede ingang. Je komt dan in de inpandige berging, waar je bijvoorbeeld je fiets kwijt kunt. Ook is er genoeg plaats voor wasmachine en wasdroger, waarvoor de aansluitingen al aanwezig zijn.

Parkeren
Heb je een auto? Die parkeer je dan op de gemeenschappelijke parkeerplaats aan de achterzijde van het complex.

Foto's

Bekijk ook de andere bouwnummers

Plattegronden

';
';

Ja, ik heb interesse in

Meer informatie
Bel ons
036 533 00 77

Delen:


Het team van Van der Linden Almere