menu

Woningmakelaar vestiging Lelystad

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 80 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement.

Ter versterking van ons makelaardij team in Lelystad zijn wij opzoek naar een (aanstormend) talent met enige relevante werkervaring binnen de woningmakelaardij. Wil jij deel uitmaken van een hecht team en ben je bereid je mouwen op te stropen?  Ben je daarnaast gedreven en ondernemend dan zijn wij op zoek naar jou.

Functieomschrijving
De werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het ondersteunen van de makelaars om door te groeien naar het bemiddelen bij de aan-en verkoop van koopwoningen, het mee helpen uitbouwen van de bestaande woningportefeuille. Alsmede het verkopen van nieuwbouwprojecten.

Wat vinden wij belangrijk?

 

Belangrijke persoonlijke eigenschappen

Je bent: klantsensitief, commercieel, inventief, stressbestendig, proactief, en accuraat.
Daarnaast ben je organisatorisch sterk, oplossingsgericht en hebt uitstekende sociale vaardigheden. Wij zoeken een sprankelende persoonlijkheid die energie uitstraalt en die zelfstandig kan werken.


Wat bieden wij

Ben jij de persoon die aansluit op bovenstaande profielschets met een grote dosis doorzettingsvermogen en een uiterst positieve werkhouding, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, HR Manager, s.koekkoek@vanderlinden.nl