menu

Makelaar Amsterdam Bos en Lommer – Makelaar Van der Linden

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

020 5 712 712


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Goede ervaring met Van der Linden! Goed advies, prima contact en snel en voor een mooi bedrag verkocht."
Verkoper Van der Hoopstraat 63 I

Alle verkopersverhalen »

De makelaar voor huur, verkoop en aankoop in Amsterdam Bos en Lommer

Ben je op zoek naar een koop- of huurwoning of wil je graag je woning verkopen? Onze NVM-makelaars in Amsterdam Bos en Lommer helpen je bij het vinden van een geschikte woning en versterken je onderhandelingspositie. Ook in deze lastige woningmarkt staan we voor je klaar met ons ruime dienstenaanbod.

Een verkoopmakelaar van Van der Linden probeer je 3 maanden gratis op proef. Hiermee maak je kennis met onze unieke dienstverlening en hoef je je minder zorgen te maken over het traject. Mensen beoordelen ons met gemiddeld een 9.

Hoe kunnen wij je helpen?

Woning verkopen Woning kopen Woning huren Bedrijfsvastgoed

 

Probeer een verkoopmakelaar in Amsterdam Bos en Lommer 3 maanden gratis

Ondanks dat je je huis kan verkopen zonder verkoopmakelaar, is een verkoopmakelaar in Amsterdam Bos en Lommer van onschatbare waarde. Een verkoopmakelaar brengt je op de hoogte van alle technische en juridische zaken rondom de verkoop en neemt veel werk uit handen, hierdoor kan jij je focussen op andere belangrijke zaken.

  • Vrijblijvende proefperiode van 3 maanden
  • Kosteloze beëindiging na 3 maanden of verder op no-cure-no-pay basis
  • Verkoopmakelaars aangesloten bij de NVM
  • Gemiddelde beoordeling van een 9

Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. We staan ook voor je klaar in de avonduren en op zaterdagen.

Afspraak maken 020 5 712 712

Ons makelaarsteam in Amsterdam

Met een Amsterdamse makelaar van der Linden (ver)koop je binnen de kortste keren je woning. Ons team bestaat uit gemotiveerde specialisten met veel ervaring in de Amsterdamse huizenmarkt. Onze makelaars zijn aangesloten bij diverse brancheverenigingen, zoals de NVM en MVA. Lees de verhalen van onze medewerkers.

Makelaarsteam Amsterdam 2021

Tarieven van onze diensten

Onze dienstverlening is volledig op maat en daarom hanteren we geen vaste tarieven. We stellen een volledig plan op voor jouw situatie en hierdoor betaal je alleen voor de zaken die van toepassing zijn op jou.

No-cure-no-pay

Maak gebruik van de diensten van onze verkoopmakelaar in Amsterdam en profiteer van een proefperiode van 3 maanden. Na deze periode kies je voor een kosteloze beëindiging of ga je verder op no-cure-no-pay basis.

Waardebepaling van je woning

Als je nog niet goed weet wat je voor je huis kunt vragen bij de verkoop, is het verstandig om een waardebepaling aan te vragen. Op de Van der Linden website bereken je eenvoudig de waarde van je woning via ons online waarderapport of plan online een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in.

Huurmakelaar Van der Linden

Ben je niet op zoek naar een koopwoning, maar juist naar een huurwoning in Bos en Lommer? Dan helpt Makelaar Van der Linden je ook. Bekijk gerust ons aanbod met huurwoningen.

Actueel woningaanbod Amsterdam

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Aankoopmakelaar in Amsterdam Bos en Lommer

Een woning vinden in deze woningmarkt kan erg lastig zijn. Je wordt steeds overboden of je vindt geen woning die voldoet aan je wensen of je budget. Kies daarom voor een aankoopmakelaar in Amsterdam Bos en Lommer en vind je droomwoning.

Als aankoopmakelaar informeren we je direct bij nieuw woningaanbod dat voldoet aan je wensen. We helpen bij je zoektocht en bezichtigingen, voeren de onderhandelingen uit en regelen de juridische documenten voor je.

Makelaar Amsterdam Bos en Lommer NVM en MVA-gekwalificeerd

Makelaardij Van der Linden is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Je mag hierdoor vertrouwen op onze ervaring en deskundigheid.

Bedrijfsvastgoed en beheer

Wil je een bedrijf starten in Bos en Lommer? Onze bedrijfsmakelaars helpen je bij het vinden van de juiste locatie. Bekijk ons bedrijfsvastgoed of lees meer over onze dienstverlening.

Op zoek naar nieuwbouw?

Bij de Gemeente Amsterdam ligt een grote ambitie om te zorgen voor meer woningaanbod. Er zijn daarom ook regelmatig nieuwe nieuwbouwprojecten. Bekijk de nieuwbouwprojecten in Amsterdam Bos en Lommer of neem contact met ons op.

Wonen in Bos en Lommer?

Wil je graag wonen in Amsterdam en ben je op zoek naar een makelaar in het stadsdeel Bos en Lommer? Neem dan gerust contact met ons en plan een vrijblijvend adviesgesprek in. Bel naar 020 – 571 2712 of mail naar info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Ontmoet onze medewerkers

Ab van Esseveld, vestigingsmanager

'Ik hou me vooral bezig met de verkoop van voormalige huurwoningen van Rochdale aan huurders, maar ook in de vrije markt. Kopers zijn vaak zo blij dat ze de gelegenheid krijgen om te kopen, echt geweldig om in dat koopproces een belangrijke rol te mogen vervullen. De dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt is prettig om in te werken. Dat vergt veel regel- en organiseerwerk binnen de organisatie en dat vind ik nou eenmaal leuk om te doen'

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Levy de Putter, kandidaat register makelaar/taxateur

Ik voel me speciaal om het makelaarsvak in Amsterdam te mogen uitoefenen. De ‘Diversiteit’ zie je overal in de stad terug. In het werk zelf, in de stad, maar met name in de mensen, nationaliteiten en culturen. Dit internationale karakter van Amsterdam maakt het extra leuk.”

Alfred Luttjeboer, kandidaat register makelaar/taxateur

Met heel veel plezier woon en werk ik in onze mooie stad. Niet alleen de grote variatie in mensen en nationaliteiten spreekt me aan. Ook de diversiteit in woningen, van monumentaal tot splinternieuw en hypermodern. Helemaal mooi is dan de combinatie van zowel mensen als woningen in mijn werk. Voor mijn baan bij Van der Linden werkte ik bij Funda. Naast de vakinhoudelijke kennis als makelaar, heb ik zodoende ook veel commerciële bagage die ik als toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers kan meegeven.

Brian Pekel

‘Ik vind het een eer om onze klanten te mogen begeleiden bij het verkopen en aankopen van een woning. De makelaardij is in al zijn facetten enorm uitdagend en afwisselend. De diversiteit van het vak maakt dat geen dag hetzelfde is en daarom doe ik het werk met erg veel plezier. Het gevoel dat je iemand helpt is het meest waardevolle en geeft een fantastisch gevoel. Wanneer de klant tevreden is, dan ben ik dat ook. Daar haal ik enorm veel energie uit. Het bruisende Amsterdam is qua architectuur verreweg de mooiste stad. Om iedere dag in deze mooie stad te mogen werken is een zegen!’

Joost Steinweg, vastgoedadviseur

'Vastgoed heeft van jongs af aan mijn interesse. Het meest boeiend vind ik om een project van A tot Z te begeleiden en rekening te houden met alle relevante zaken om voor onze opdrachtgever het beste resultaat te behalen. Voor mijn komst bij Van der Linden heb ik vanuit verschillende perspectieven ook de rol van vastgoedadviseur en makelaar opgepakt. Amsterdam heeft voor mij een grote aantrekkingskracht. Niet alleen onze stad is heel veelzijdig, maar ook de bedrijfsmakelaardij blijft hier altijd divers en in beweging.'

Anne-Marie Mol

'Het werken in de makelaardij is elke dag weer anders. De afwisseling van contacten met kopers, verkopers en andere betrokken partijen, bezichtigingen en ook het nodige werk achter de schermen, vind ik erg leuk. Ik hou ervan om creativiteit in mijn werk kwijt te kunnen.'

Brenda Oostdam, medewerker commerciële binnendienst

'Het werken in de commerciële binnendienst vind ik heel divers en veelomvattend. Elke dag nieuwe klanten en nieuw woningaanbod. In deze tijd verkopen we de woningen snel en toch ook in die korte tijd bouw je hele prettige contacten op met kopers en verkopers. Ik vind het elke dag weer leuk om een spil te mogen zijn in het hele aan- en verkoopproces.'

Wietske Blees, verzekeringsadviseur

'Binnen Van der Linden houd ik me met name bezig met verzekeringen. Ik kan me helemaal vastbijten in schades voor klanten waarvan de klant er zelf een hard hoofd in heeft deze uitgekeerd te krijgen. Als het dan toch lukt om de schade voor deze klanten grotendeels vergoed te krijgen is mijn dag geslaagd. Daarnaast ondersteun ik ook mijn collega's in de makelaardij. Het contact met mensen ervaar ik als heel prettig. Ondanks alle moderne media ben ik erg fan van de telefoon. Ik voel dan meer interactie met de klant en dat is wat het werk zo leuk maakt.'

Donja Smitshuijzen, commerciële binnendienst

‘Mijn interesse in huizen en gebouwen was er van jongs af aan al. Mijn werk ligt al jarenlang in de makelaardij en het notariaat. Het is leuk en afwisselend om een centrale rol te hebben in het ver- en aankoopproces van A tot Z. Niet alleen door het fijne team waarin ik werk, maar ook de mooie contacten die ik dagelijks met klanten heb, maakt dat ik veel plezier en motivatie uit mijn werk haal. Graag wil ik me in de toekomst nog verder verdiepen in de juridische en bouwtechnische aspecten van de makelaardij. Nog ambities genoeg!’

Woning kopen of verkopen in Amsterdam?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 020 5 712 712

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Amsterdam

Bos en Lommerplein 309, 1055 RW Amsterdam 
Postbus 56670, 1040 AR Amsterdam
T (020) 5 712 712 (makelaardij)
T (020) 5 712 702 (verhuur)
E info.amsterdam@vanderlinden.nl


Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:
Vanuit Station Amsterdam Centraal: neem vanaf Bushalte CS Prins Hendrikplantsoen stadsbus 21 richting Geuzenveld. Uitstappen bij bus-en tramhalte Bos en Lommerplein.
Vanuit Station Amsterdam Sloterdijk: neem vanaf bus- en tramhalte Station Sloterdijk stadsbus 15 richting Station Zuid. Stap uit bij bus- en tramhalte Bos en Lommerplein.

Auto/fiets:
Plan je route via het bovenstaande Google Maps kaartje.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Amsterdam.