menu

Makelaar Amsterdam Bos en Lommer – Makelaar Van der Linden

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

020 5 712 712


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Goede ervaring met Van der Linden! Goed advies, prima contact en snel en voor een mooi bedrag verkocht."
Verkoper Van der Hoopstraat 63 I

Alle verkopersverhalen »

De makelaar voor huur, verkoop en aankoop in Amsterdam Bos en Lommer

Ben je op zoek naar een koop- of huurwoning of wil je graag je woning verkopen? Onze NVM-makelaars in Amsterdam Bos en Lommer helpen je bij het vinden van een geschikte woning en versterken je onderhandelingspositie. Ook in deze lastige woningmarkt staan we voor je klaar met ons ruime dienstenaanbod.

Een verkoopmakelaar van Van der Linden probeer je 3 maanden gratis op proef. Hiermee maak je kennis met onze unieke dienstverlening en hoef je je minder zorgen te maken over het traject. Mensen beoordelen ons met gemiddeld een 9.

Hoe kunnen wij je helpen?

Woning verkopen Woning kopen Woning huren Bedrijfsvastgoed

 

Probeer een verkoopmakelaar in Amsterdam Bos en Lommer 3 maanden gratis

Ondanks dat je je huis kan verkopen zonder verkoopmakelaar, is een verkoopmakelaar in Amsterdam Bos en Lommer van onschatbare waarde. Een verkoopmakelaar brengt je op de hoogte van alle technische en juridische zaken rondom de verkoop en neemt veel werk uit handen, hierdoor kan jij je focussen op andere belangrijke zaken.

  • Vrijblijvende proefperiode van 3 maanden
  • Kosteloze beëindiging na 3 maanden of verder op no-cure-no-pay basis
  • Verkoopmakelaars aangesloten bij de NVM
  • Gemiddelde beoordeling van een 9

Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. We staan ook voor je klaar in de avonduren en op zaterdagen.

Afspraak maken 020 5 712 712

Ons makelaarsteam in Amsterdam

Met een Amsterdamse makelaar van der Linden (ver)koop je binnen de kortste keren je woning. Ons team bestaat uit gemotiveerde specialisten met veel ervaring in de Amsterdamse huizenmarkt. Onze makelaars zijn aangesloten bij diverse brancheverenigingen, zoals de NVM en MVA. Lees de verhalen van onze medewerkers.

Makelaarsteam Amsterdam 2021

Tarieven van onze diensten

Onze dienstverlening is volledig op maat en daarom hanteren we geen vaste tarieven. We stellen een volledig plan op voor jouw situatie en hierdoor betaal je alleen voor de zaken die van toepassing zijn op jou.

No-cure-no-pay

Maak gebruik van de diensten van onze verkoopmakelaar in Amsterdam en profiteer van een proefperiode van 3 maanden. Na deze periode kies je voor een kosteloze beëindiging of ga je verder op no-cure-no-pay basis.

Waardebepaling van je woning

Als je nog niet goed weet wat je voor je huis kunt vragen bij de verkoop, is het verstandig om een waardebepaling aan te vragen. Op de Van der Linden website bereken je eenvoudig de waarde van je woning via ons online waarderapport of plan online een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in.

Huurmakelaar Van der Linden

Ben je niet op zoek naar een koopwoning, maar juist naar een huurwoning in Bos en Lommer? Dan helpt Makelaar Van der Linden je ook. Bekijk gerust ons aanbod met huurwoningen.

Actueel woningaanbod Amsterdam

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Aankoopmakelaar in Amsterdam Bos en Lommer

Een woning vinden in deze woningmarkt kan erg lastig zijn. Je wordt steeds overboden of je vindt geen woning die voldoet aan je wensen of je budget. Kies daarom voor een aankoopmakelaar in Amsterdam Bos en Lommer en vind je droomwoning.

Als aankoopmakelaar informeren we je direct bij nieuw woningaanbod dat voldoet aan je wensen. We helpen bij je zoektocht en bezichtigingen, voeren de onderhandelingen uit en regelen de juridische documenten voor je.

Makelaar Amsterdam Bos en Lommer NVM en MVA-gekwalificeerd

Makelaardij Van der Linden is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Je mag hierdoor vertrouwen op onze ervaring en deskundigheid.

Bedrijfsvastgoed en beheer

Wil je een bedrijf starten in Bos en Lommer? Onze bedrijfsmakelaars helpen je bij het vinden van de juiste locatie. Bekijk ons bedrijfsvastgoed of lees meer over onze dienstverlening.

Op zoek naar nieuwbouw?

Bij de Gemeente Amsterdam ligt een grote ambitie om te zorgen voor meer woningaanbod. Er zijn daarom ook regelmatig nieuwe nieuwbouwprojecten. Bekijk de nieuwbouwprojecten in Amsterdam Bos en Lommer of neem contact met ons op.

Wonen in Bos en Lommer?

Wil je graag wonen in Amsterdam en ben je op zoek naar een makelaar in het stadsdeel Bos en Lommer? Neem dan gerust contact met ons en plan een vrijblijvend adviesgesprek in. Bel naar 020 – 571 2712 of mail naar info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Ontmoet onze medewerkers

Ab van Esseveld, vestigingsmanager

'Ik hou me vooral bezig met de verkoop van voormalige huurwoningen van Rochdale aan huurders, maar ook in de vrije markt. Kopers zijn vaak zo blij dat ze de gelegenheid krijgen om te kopen, echt geweldig om in dat koopproces een belangrijke rol te mogen vervullen. De dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt is prettig om in te werken. Dat vergt veel regel- en organiseerwerk binnen de organisatie en dat vind ik nou eenmaal leuk om te doen'

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Raymonde de Blaey, beëdigd makelaar/taxateur RMT/RT

Als makelaar in Amsterdam ben je veel onderweg, maar juist de combinatie van werk op kantoor en bezichtigingen maakt dit werk afwisselend en uitdagend. Daarnaast maken het persoonlijke contact en de diversiteit dit werk erg leuk. Ik ben in 2000 begonnen in de makelaardij in Amsterdam en sinds 2006 gecertificeerd als registermakelaar (RMT) en lid van de MVA en NVM. Naast advisering bij de aan- en verkoop van woningen verricht ik ook taxaties. Specifiek voor Amsterdam heb ik mij gespecialiseerd als erfpacht deskundige, zodat ik voor de gemeente Amsterdam, verenigingen van eigenaars en particulieren kan taxeren en adviseren bij onder andere canonherzieningen.

Lotte Elshof, kandidaat register makelaar/taxateur

Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat geen dag hetzelfde is. Ik heb contact met allerlei soorten mensen en ik ben veel onderweg in de mooiste stad die er is! Ik houd me voornamelijk bezig met aankoopbegeleiding en verkoop van nieuwbouw. Mijn juridische achtergrond komt hierbij goed van pas.

Chris Romijn, assistent register makelaar/taxateur

Ik heb ervaring in het brede spectrum van de makelaardij, waaronder ook in de bedrijfsmakelaardij. Mijn passie ligt toch echt in de woningmakelaardij. Het geeft veel voldoening om opdrachtgevers in het hele woon/verhuistraject te ontzorgen en altijd focus te houden op het leveren van kwaliteit. Amsterdam is een geweldige stad om te werken. Elke dag anders, verschillende mensen, dynamiek in de markt en geen huis hetzelfde. Dat maakt dat het als veel meer voelt dan werk alleen en ik prijs me gelukkig dat ik dit geweldige beroep elke dag weer mag uitoefenen.

Erhan Ozbe

‘Makelaardij is voor mij niet alleen mijn beroep, maar ook mijn hobby. Ik volg alle ontwikkelingen op de voet. Voor mij is in het makelaarsvak een vertrouwensband heel belangrijk. Het gaat om de begeleiding bij de aan- of verkoop van een thuis. Voordat ik bij Van der Linden werkte heb ik als ZZP-er ruime ervaring opgedaan in de expatmarkt. Het luisteren naar wat mensen te vertellen hebben, elk met hun eigen verhaal en historie blijft elke keer weer mooi!’

Martijn Stegeman, register makelaar / taxateur

'Sinds 2003 werk ik met veel plezier in de makelaardij en in de Amsterdamse woningmarkt ben ik helemaal thuis. Leukste aan mijn vak zijn de vele leuke informele, maar effectieve contacten. Ik word wel omschreven als een energieke, gedreven makelaar. Door onze goede commerciële binnendienst, kan ik als makelaar vooral 'op straat' zijn en dat is ook waar mijn hart en mijn werk ligt. Als het me lukt om de juiste match te maken tussen klant en woning, kan ik tevreden terug kijken op een werkdag. Ik stel mezelf elke dag als doel om het maximale resultaat te halen door de klant voorop te stellen en te adviseren.'

Frank Bouten

Ik voel me bevoorrecht om het makelaarsvak in Amsterdam uit te oefenen. Diversiteit zie je in alles terug. In het werk zelf, in de stad, maar vooral ook in de mensen, nationaliteiten en culturen. Dit internationale karakter van onze stad maakt het extra leuk. Ik begrijp wel dat mensen graag in Amsterdam willen wonen: de diversiteit in de stad en het feit dat er altijd, maar dan ook écht altijd, iets te doen is!

Joost Steinweg, vastgoedadviseur

'Vastgoed heeft van jongs af aan mijn interesse. Het meest boeiend vind ik om een project van A tot Z te begeleiden en rekening te houden met alle relevante zaken om voor onze opdrachtgever het beste resultaat te behalen. Voor mijn komst bij Van der Linden heb ik vanuit verschillende perspectieven ook de rol van vastgoedadviseur en makelaar opgepakt. Amsterdam heeft voor mij een grote aantrekkingskracht. Niet alleen onze stad is heel veelzijdig, maar ook de bedrijfsmakelaardij blijft hier altijd divers en in beweging.'

Anne-Marie Mol, commerciële binnendienst

'Het werken in de commerciële binnendienst is elke dag weer anders. De afwisseling van administratief werk, contacten met klanten, woningen aanmelden en afspraken maken, vind ik erg leuk. Ik hou ervan om creativiteit in mijn werk kwijt te kunnen. Met name bij het maken van een brochure of internetvermelding van een woning, kijk ik graag naar de mooiste manier om het huis te presenteren. Door mijn perfectionisme wil ik graag alles goed geregeld hebben voor onze opdrachtgevers'.

Marloes Fixe, commerciële binnendienst

'Ik  presteer op mijn best als het werk dynamisch is, het werk is erg afwisselend en elke dag ziet er weer anders uit. De dagen vliegen voorbij. Ik ben altijd een echte spin in het web. Naast het ondersteunen van de makelaar, vind ik vooral het contact met mensen heerlijk. Je kunt iemand blij maken met het verkopen van zijn woning of juist het aankopen van een nieuwe woning. Het voelt erg vertrouwd om in deze fijne club collega's te werken. Zelf heb ik altijd in Amsterdam gewoond, vanwege gezinsuitbreiding de stad verlaten voor wat meer ruimte. Maar mis Amsterdam stiekem wel iedere dag. Met het werk in de Makelaardij in Amsterdam, heb ik het idee dat ik Amsterdam iets minder erg hoef te missen ;-)'

Brenda Oostdam, medewerker commerciële binnendienst

'Het werken in de commerciële binnendienst vind ik heel divers en veelomvattend. Elke dag nieuwe klanten en nieuw woningaanbod. In deze tijd verkopen we de woningen snel en toch ook in die korte tijd bouw je hele prettige contacten op met kopers en verkopers. Ik vind het elke dag weer leuk om een spil te mogen zijn in het hele aan- en verkoopproces.'

Wietske Blees, verzekeringsadviseur

'Binnen Van der Linden houd ik me met name bezig met verzekeringen. Ik kan me helemaal vastbijten in schades voor klanten waarvan de klant er zelf een hard hoofd in heeft deze uitgekeerd te krijgen. Als het dan toch lukt om de schade voor deze klanten grotendeels vergoed te krijgen is mijn dag geslaagd. Daarnaast ondersteun ik ook mijn collega's in de makelaardij. Het contact met mensen ervaar ik als heel prettig. Ondanks alle moderne media ben ik erg fan van de telefoon. Ik voel dan meer interactie met de klant en dat is wat het werk zo leuk maakt.'

Donja Smitshuijzen, commerciële binnendienst

‘Mijn interesse in huizen en gebouwen was er van jongs af aan al. Mijn werk ligt al jarenlang in de makelaardij en het notariaat. Het is leuk en afwisselend om een centrale rol te hebben in het ver- en aankoopproces van A tot Z. Niet alleen door het fijne team waarin ik werk, maar ook de mooie contacten die ik dagelijks met klanten heb, maakt dat ik veel plezier en motivatie uit mijn werk haal. Graag wil ik me in de toekomst nog verder verdiepen in de juridische en bouwtechnische aspecten van de makelaardij. Nog ambities genoeg!’

Woning kopen of verkopen in Amsterdam?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 020 5 712 712

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Amsterdam

Bos en Lommerplein 309, 1055 RW Amsterdam 
Postbus 56670, 1040 AR Amsterdam
T (020) 5 712 712 (makelaardij)
T (020) 5 712 702 (verhuur)
E info.amsterdam@vanderlinden.nl


Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:
Vanuit Station Amsterdam Centraal: neem vanaf Bushalte CS Prins Hendrikplantsoen stadsbus 21 richting Geuzenveld. Uitstappen bij bus-en tramhalte Bos en Lommerplein.
Vanuit Station Amsterdam Sloterdijk: neem vanaf bus- en tramhalte Station Sloterdijk stadsbus 15 richting Station Zuid. Stap uit bij bus- en tramhalte Bos en Lommerplein.

Auto/fiets:
Plan je route via het bovenstaande Google Maps kaartje.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Amsterdam.