menu
Home » Woning kopen » Wonen in Warande - type 1 0ong

Wonen in Warande - type 1 0ong - LELYSTAD

Project Wonen in Warande In uw eigen ontworpen droomhuis vrij wonen in een natuurlijke bos- en waterrijke omgeving? Dat kan! Realiseer samen met Bouwsaam uw woondroom in Warande in het zuiden van Lelystad, Lees meer
Koopsom:

€ 399.500 v.o.n.

  • Type

    Vrijstaande woning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Project Wonen in Warande

In uw eigen ontworpen droomhuis vrij wonen in een natuurlijke bos- en waterrijke omgeving? Dat kan!

Realiseer samen met Bouwsaam uw woondroom in Warande in het zuiden van Lelystad, waar ruimte en groen centraal staat én u van de voorzieningen en faciliteiten van een compacte stad kunt genieten.
Het ruim opgezette Warande is een uitstekende uitvalsbasis voor wonen, werken en recreëren.


De vier vrijstaande woningen aan de Poelkruidstraat hebben door hun specifieke ligging een eigen ontwerp. Het zijn ruime tweelaagse woningen met een plat dak en modernistische architectuur, die goed aansluit bij de groene parkachtige omgeving. De woningen kunnen door middel van de onderstaande opties worden geïndividualiseerd.

De materialisatie is als volgt: grijs genuanceerde steen in combinatie met wit metselwerk en de verticale red cedar gevelbeschieting is specifiek voor de locatie en passend in het voorgeschreven kleurenpalet.

Ook bij deze woningen worden diverse opties aangeboden zoals een erker, uitbouw of serre aan de zij- of achtergevel om de oriëntatie te versterken en de diversiteit te vergroten.


Warande:

Omgeven door groen en parken, ligt Warande op steenworp afstand van het Markermeer of het Bovenwater met tal van watersport- en waterrecreatiemogelijkheden, vlakbij het uitgestrekte natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout en op slechts tien minuten fietsen van het centrum van Lelystad. Diverse scholen, een ziekenhuis, sportfaciliteiten en een theater zijn in de directe buurt aanwezig. Met de centrale ligging in Nederland zijn de steden Amsterdam, Almere en Zwolle snel te bereiken en zijn ook het noorden en oosten via de weg en het spoor (Flevolijn en Hanzelijn) goed ontsloten.

Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur. De wijk is groen- en waterrijk: ongeveer 10% van het gebied is water en ongeveer 25% bos- en parkgebied. Hier geniet u van ruimte, woonplezier en tal van voorzieningen omgeven door natuur!

Ja, ik heb interesse in Wonen in Warande - type 1 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0320-241774

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten