menu
Home » Woning kopen » Westerdok 776

Westerdok 776 - AMSTERDAM

Wonen op loopafstand van het Centraal Station met een schitterend uitzicht vanuit de woonkamer op de jachthaven aan het Westerdok? Dit grandioze penthouse met PARKEERPLAATS, balkon EN dakterras is zeker Lees meer
Vraagprijs:

€ 800.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Wonen op loopafstand van het Centraal Station met een schitterend uitzicht vanuit de woonkamer op de jachthaven aan het Westerdok? Dit grandioze penthouse met PARKEERPLAATS, balkon EN dakterras is zeker een bezichtiging waard!

Op het moderne Westerdokseiland aan het Westerdok ligt dit geweldige 3-kamerpenthouse van 112 m² met balkon op de 6e etage en ruim dakterras op de 7e etage. Vanuit de woning heeft u een werkelijk prachtig uitzicht op het Westerdok en haar jachthaven. De woning ligt in een modern complex met lift dat gebouwd is in 2008. De gehele woning is voorzien van een mooie visgraat parketvloer. Uiteraard behoort bij dit penthouse een PARKEERPLAATS in de afgesloten parkeergarage onder het complex en tevens behoort er een separate berging bij het appartement ook in de kelder.

Omgeving en bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is uitstekend! Het appartement ligt op loopafstand van het Centraal Station en met de auto bent u via de S101/102 of via de Piet Hein Tunnel toch zo de stad uit.
Vanaf het moderne Westerdokseiland is het slechts een paar minuten lopen naar de Haarlemmerstraat, de Noordermarkt en de grachtengordel. In de directe omgeving zijn talloze leuke restaurants, café’s en koffiezaken. Ook de winkels en leuke boetiekjes in de Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk zijn dichtbij, zoals Marqt, Albert Heijn, Blokker en Etos.

Indeling:
Centrale entree met videofoon, lift en trappenhuis.

Zesde verdieping: ruime hal met meterkast, kast met opstelplaats voor de stadsverwarming, warmte terug win installatie en mechanische ventilatie, separate toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Via de gang is er toegang tot de riante badkamer met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel. Er zijn 2 ruime slaapkamers van ca. 9 m² en ca. 15 m², beide met veel ramen en daardoor heerlijk licht. In de gang is ook een kast met de aansluitingen en opstelplaats voor wasmachine en droger. De lichte woonkamer van ca. 40 m² heeft aan 2 zijden ramen met een grandioos uitzicht over het Westerdok en de jachthaven. Aansluitend bevindt zich de half open keuken van ca. 10 m² voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang tot een zeer ruime berging welke ook bij de keuken getrokken kan worden.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon van ca. 11 m² gelegen op het zuiden.

Via de open trap in de woonkamer bereikt u de 7e etage met daar een ruime berging en toegang tot het riante dakterras van ca. 15 m² op het zuiden.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 111,7 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 2008;
- Eigen PARKEERPLAATS in de onderbouw;
- Ruim balkon van 11 m² en dakterras van 15 m² beide op het zuiden;
- Eigen berging van ca. 9 m² in de onderbouw;
- Prachtig uitzicht over het Westerdok, haar jachthaven en Bickerseiland;
- Actieve en professioneel beheerde VVE, servicekosten € 181,22 per maand (appartement € 141,31 + berging € 1,15 + parkeerplaats € 38,76);
- Voorschot verwarmingskosten € 129,73 per maand op basis van nacalculatie;
- De erfpacht is afgekocht tot 01-10-2054;
- Voormalig huurappartement, verkoper heeft de woning nooit zelf bewoond;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Projectnotaris KB Notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2054. De rekentool is ingevuld met de WOZ-waarde met peildatum 01-01-2015 omdat die van 2014 niet bekend is. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 2054: € 2.250,- per jaar (excl. indexering);
- Alleen eeuwigdurend tijdvak afkopen? U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. Na 2054 betaalt u geen erfpacht meer. De kosten hiervoor zijn: € 38.487,- direct;

Dit aanbod geldt voor een overstap in 2019 en de bedragen zijn exclusief notariskosten. Na 2019 gelden andere voorwaarden.

Ja, ik wil Westerdok 776 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten