menu
Home » Woning kopen » Van Beuningenstraat 7D

Van Beuningenstraat 7D - AMSTERDAM

Ruim en goed ingedeeld 4-kamer hoekappartement met balkon op het noordwesten tegenover het populaire Westerpark in de gewilde Staatsliedenbuurt. Wilt u wonen in een omgeving die rijk is aan cultuur en Lees meer
Vraagprijs:

€ 450.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Ruim en goed ingedeeld 4-kamer hoekappartement met balkon op het noordwesten tegenover het populaire Westerpark in de gewilde Staatsliedenbuurt.

Wilt u wonen in een omgeving die rijk is aan cultuur en kunst? In een levendige buurt waar altijd wat te doen is, maar waar u ook rust en natuur dichtbij huis heeft? Dan is dit de ideale woning! Het Westerpark biedt de perfecte combinatie van de geneugten en diversiteit van de stad, ligt op loopafstand van de gezellige Jordaan en is tegelijkertijd een van de groenste stadsdelen binnen de ring (A10).

In de omgeving vindt u gezellige buurtkroegjes, restaurants en niet te vergeten de Westergasfabriek. Maar ook in de vlakbij gelegen Jordaan en Haarlemmerdijk zijn tal van uitgaansgelegenheden zoals eetcafés en restaurants met gerechten uit bijna alle denkbare keukens, sfeervolle bars en enkele spraakmakende clubs. Het publiek is een diverse mix van studenten, kunstenaars, hoogopgeleiden en de gewone man.

Met het Westerpark in de buurt is er tevens volop ruimte voor sport en recreatie te midden van de natuur: u kunt er wandelen en met mooi weer lekker picknicken. Op ruime grasvelden kan gevoetbald worden en op de openbare tennisvelden slaat u gratis een balletje. Verder biedt het stadsdeel een sportpark, twee sportcentra en een verwarmd buitenzwembad.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (bus 18 naar het Centraal Station, tramlijn 10 naar het Leidseplein). De Jordaan en Haarlemmerdijk zijn op vijf fietsminuten afstand. In de omgeving zijn diverse winkels om de dagelijkse boodschappen te kunnen doen.

Indeling:

Derde verdieping:
Entree, meterkast, bergkast, toilet, ruime hal met toegang tot de drie slaapkamers (circa 8, 9 en 13 m²) aan de achterzijde. In het midden van het appartement bevindt zich de badkamer welke toegankelijk is vanuit de hal en de keuken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Aan de voorzijde van het appartement treft u de woonkamer van circa 24 m² en de keukenruimte van circa 9 m² waar u naar eigen smaak een keuken kunt plaatsen en waar de C.V.-installatie staat opgesteld. De woonkamer geeft toegang tot het balkon op het noordwesten. Berging in de naastgelegen onderbouw.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte circa 84 m²;
- Bouwjaar 1980;
- Balkon aan voorzijde gelegen op het noordwesten;
- C.V.-ketel Intergas 2006;
- VvE, professioneel beheerd door Pro VvE beheer;
- Servicekosten circa € 151,-- per maand (bijdrage 01/07/2018 - 30/06/2019);
- Erfpacht afgekocht tot en met 15-09-2031;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Projectnotaris Loyens & Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil Van Beuningenstraat 7D bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten